Tottenham'da Ndombele krizi

Tottenham'da Ndombele krizi

Galatasaray'da beklentilerin oldukça uzağında kalan Tanguy Ndombele, kulübü Tottenham tarafından satış listesine konuldu. İngiliz basını, Fransız orta sahayı 'kulüp tarihinin en kötü transferlerinden birisi' olarak nitelendirdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, yaz transfer döneminden beklediğini alamadı. Cimbom'da Hakim Ziyech, Tete ve Wilfried Zaha gibi yıldız isimler beklentilerin altında kalırken; Tanguy Ndombele ise herkesten fazla hayal kırıklığı yarattı.

28e2ca100c7a444f9e98c366f652acfe.jpg

Galatasaray'a 15 milyon euro satın alma opsiyonuyla Tottenham'dan kiralanan Tanguy Ndombele, İngiliz basının da gündeminde yer alıyor. Sky Sports muhabiri Michael Bridge, Fransız orta sahayı 'Tottenham tarihinin en kötü transferlerinden birisi' olarak nitelendirdi. Bridge, Ndombele için ''Bunun acımasızca olduğunu biliyorum ama gerçek bu. Kendisi büyük bir hayal kırıklığı oldu'' ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılıp yeniden Tottenham'ın yolunu tutacak olan Tanguy Ndombele, İngiliz temsilcisi tarafından 62 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Fransız orta saha bu sezon sadece 656 dakika süre bulabildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN