Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Yeni transfer takıma veda etti: Yollar ayrıldı...

Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Yeni transfer takıma veda etti: Yollar ayrıldı...

Cumartesi akşamı deplasmanda konuk olduğu Ankaragücü'nü 0-1 mağlup eden Trabzonspor, yeni transferiyle yollarını ayırdı. Bordo-mavili takımdan ayrılan yıldız oyuncunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesiyle aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanan Trabzonspor, yeni transferiyle yollarını resmen ayırdı. Bordo-mavili ekibin yıldız oyuncusunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yürüten Trabzonspor, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Karadeniz ekibinde ilk ayrılık resmen açıklandıç

Bordo-mavili ekip geçtiğimiz yaz transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor forması altında yalnızca 6 maçta görev alan Yunan orta saha oyuncusu Şota Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük'e kiralandı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada "Dimitrios Kourbelis Karagümrük’te Trabzonspor'da forma giyen Yunanistan A Milli Takımı'nın başarılı orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Kourbelis'e hoş geldin der, başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'dan Kourbelis kararı! Kiralık olarak gidiyor - Trabzonspor Haberleri: Son Dakika Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Yunan orta saha oyuncusunun maşının büyük bir kısmını Trabzonspor'un ödeyeceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN