Trabzonspor bir ayrılığı daha resmen açıkladı! Fırtına'nın yıldız ismi yeni takımına imzayı attı...

Trabzonspor bir ayrılığı daha resmen açıkladı! Fırtına'nın yıldız ismi yeni takımına imzayı attı...

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana yıldız isimleriyle yollarını ayıran Trabzonspor'da bir ayrılık daha gerçekleşti. Fırtına, ayrılığı resmen açıkladı.

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Abdullah Avcı'nın takımda düşünmediği oyuncularla yollarını ayıran Trabzonspor, bir ayrılığı daha resmen açıkladı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Teklic, Kurbelis, Bakasetas ve Larsen ile yollarını ayıran Trabzonspor, bu kez de Abdülkadir Ömür ile yollarını ayırdı. Bordo-mavili ekibin yıldız ismi, 2.5 millyon euro bonservis bedeli karşılığında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e transfer oldu.

Bordo-mavili ekip tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür arasındaki 31.05.2027 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir. Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün, Hull City’ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hull City, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000 Euro ödeme yapacaktır.

Anlaşma kapsamında; Hull City’nin, oyuncu ile sözleşmesi devam ettiği süre boyunca İngiltere Premier Lige çıkması halinde, kulübümüze, 2.500.000 Euro daha ödeme yapacaktır. Ayrıca, kulübümüze, oyuncunun bir başka kulübe kiralanması ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %50’si ödenecektir. Yine anlaşma uyarınca, oyuncunun Türkiye’ye transferi durumu söz konusu olması halinde öncelik hakkı kulübümüze ait olacaktır"

Kadro dışı bırakılmıştı! Abdülkadir Ömür imzayı attı: Yeni takımı belli oldu...

Bu sezon Trabzonspor forması altında 17 maçta görev alan Abdülkadir Ömür, takımına 6 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN