Trabzonspor- Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Dev derbiyi o hakem yönetecek: 2 yıl sonra ilk kez...

Trabzonspor- Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Dev derbiyi o hakem yönetecek: 2 yıl sonra ilk kez...

TFF, pazar akşamı oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinde hangi hakemin düdük çalacağını resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) dev derbiyi yönetecek hakemi resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinden duyuruldu. Haftanın en kritik karşılaşması olan Trabzonspor- Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem belli oldu.

Trabzonspor’un, 17 Mart Pazar günü evinde Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakanın hakemi, Halil Umut Meler oldu.

Meler, Aralık ayında oynanan Ankaragücü- Rizespor karşılaşmasının ardından ev sahibi takımın yöneticileri tarafından saldırıya uğrayarak bir süre sahalardan uzak kalmıştı.

Derbinin hakemi Halil Umut Meler - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Meler, yaklaşık iki yıl aradan sonra ilk kez bir Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasında düdük çalacak. Meler son olarak 24 Aralık 2022'de Trabzon'da oynanan ve bordo-mavili ekibin 2-0'lık zaferiyle sonuçlanan karşılaşmada görev almıştı.

Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Volkan Bayarslan ise müsabakanın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN