Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Marco Reus için Süper Lig devi devreye girdi: Almanya'da kritik görüşme...

Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Marco Reus için Süper Lig devi devreye girdi: Almanya'da kritik görüşme...

Uzun yıllar boyunca Borussia Dortmund'un formasını terleten Marco Reus, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Yıldız oyuncu için ise Süper Lig devleri yarışa girmiş durumda. Daha önce Trabzonspor'un hamle yaptığı Marco Reus için Beşiktaş'ta devreye girdi. İki takım şimdiden birbirine girdi. Almanya'da kritik bir görüşme yapılacak. İşte detaylar haberimizde...

Sezon sonunda Borussia Dortmund ile sözleşmesi bitecek olan Marco Reus ile ilgilenen Trabzonspor, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Ancak gelen son iddialar ortalığı karıştırdı. Beşiktaş'ta bu transfer olayına dahil oldu. Siyah-beyazlı ekip görüşmeleri için Almanya'ya gidecek.

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER ÇALIMI

Akşam'da yer alan habere göre; Portekizli hoca Fernando Santos ile yeni bir döneme geçiş yapan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Trabzonspor'un yakından ilgilendiği Alman yıldız Marco Reus için siyah-beyazlı ekip devreye girdi.

yeni-proje-2024-03-14t114334-229.jpg

SAMET AYBABA DEVREYE GİRDİ! ALMANYA'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Trabzonspor'un Borussia Dortmund forması giyen deneyimli futbolcu Marco Reus transferi için çalışmalar devam ederken büyük bir sürpriz yaşandı. Reus ile görüşmelerini sıklaştıran ve anlaşma yakın olan bordo-mavili ekibe Beşiktaş'ın rakip olduğu iddia edildi. Samet Aybaba'nın Reus için Dortmund'un PSV'yi ağırlayacağı Devler Ligi maçını izleyeceği kaydedildi.

yeni-proje-2024-03-14t114225-685.jpg

Kariyeri boyunca 614 resmi maça çıkan Marco Reus, 236 gol ve 160 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN