Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Abdullah Avcı'nın gözbebeği 1.Lig takımına imza atıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Abdullah Avcı'nın gözbebeği 1.Lig takımına imza atıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Ara transfer döneminde yüksek maliyetli isimleriyle vedalaşan Trabzonspor, bir yıldızıyla daha vedalaşıyor. Fırtına'nın yıldız isminin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Ara transfer döneminde yüksek maliyetli oyuncularıyla vedalaşma kararı alan Trabzonspor, bir yıldızıyla daha yollarını ayırıyor. Bordo-mavili ekibin golcü oyuncusunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Larsen, Teklic, Kurbelis, Bakasetas ve Abdülkadir Ömür ile yollarını ayıran Trabzonspor, bu kez de golcü oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, geçen sezon Abdullah Avcı'nın ısrarıyla 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Umut Bozok ile yollarını ayırıyor.

Fanatik'in haberine göre; İç sahadaki Galatasaray karşılaşması öncesinde kadro dışı bırakılan Umut Bozok'a sürpriz bir talip çıktı.

Eski takımı Kasımpaşa'nın Umut Bozok'a talip olduğu öne sürülürken Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe'nin tecrübeli golcüyü kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı öne sürüldü.

Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor formasını 24 maçta terleten golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 4 gol 1 asiste imza attı.

Bu sezon yalnızca 4 karşılaşmada görev alan Umut Bozok skor katkısı üretemedi. Golcü futbolcu1 Eylül'deki Kasımpaşa karşılaşmasından bu yana herhangi bir karşılaşmada görev almadı. Transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak neticelenmesi bekleniyor.

Umut Bozok suskunluğunu bozdu - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN