Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'a kaybeden Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan tepki toplayan açıklama! 'Hedefimiz gerçekleşti...'

Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'a kaybeden Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan tepki toplayan açıklama! 'Hedefimiz gerçekleşti...'

Sezonu kupasız tamamlayan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın hedefine ulaştığını öne sürerek tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, dün akşam evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 4-2 mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamladı. Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamalarla Karadeniz ekibinin taraftarlarının tepkisini topladı.

Bu sezon Abdullah Avcı yönetiminde özellikle 'derbi' karşılaşmalarında etkisiz bir görüntü ortaya koyarak sadece 1 galibiyet alan Trabzonspor, sezonu Ankaragücü galibiyetiyle tamamladı.

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a 2-3 mağlup olarak sezonu kupasız tamamlayan bordo-mavili ekipte tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, Ankaragücü galibiyeti sonrasında tepki toplayan açıklamalara imza attı.

'HEDEFİMİZE ULAŞTIK'

Ankaragücü karşılaşması sonrasında düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avcı, sezonu kupasız tamamlayan Trabzonspor'un bu sezon hedefine ulaştığını öne sürdü.

Sezonu değerlendiren Avcı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bizim bu sene kısaca bir değerlendirme yapacak olursak geldiğimiz haftadan sonra koyduğumuz bir takım üçüncülük hedefi ve kupa finali hedefi kağıt üzerinde gerçekleşti. 3'üncülük hedefine 1 ile 2 zaten ayrılmışlardı yakalayabilmek çok önemliydi onu yakaladık. Kupa finali oynamak ve kazanmaktı. Bunu da gerçekleştirdik, hatta oyunun bir bölümü Beşiktaş, ikinci bölümü özellikle bizim oyunu domine ettiğimiz gelgitlerin olduğu 95'te kupayı kaybettik. Bu bizi çok üzdü. Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak onun da yorgunluk ve üzüntüleri vardı. Ama bu oyunun içinde bunlar var."

Avcı'nın bu açıklamaları özellikle sosyal medyadaki taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN