UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe için kura heyecanı: Rakip belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe için kura heyecanı: Rakip belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Anderlecht'i eleyip son 16'ya kalan temsilcimiz Fenerbahçe'nin kura çekimi bugün gerçekleşecek. Sarı lacivertli ekibin rakibi Olympiakos ya da Rangers olacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu için kura çekimi 21 Şubat Cuma günü İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde saat 15.00’te gerçekleştirilecek.

Bu turda Fenerbahçe, lig aşamasını lider tamamlayan takımlardan biriyle eşleşecek. Sarı-lacivertlilerin iki muhtemel rakibi bulunuyor: Olympiakos ve Rangers. Kura sonucunda belirlenecek rakiple oynanacak mücadeleler, Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmek isteyen temsilcimiz Fenerbahçe için büyük önem taşıyor.

SON 16’DA HEYECAN 6 MART’TA BAŞLIYOR

Son 16 turunun ilk maçları 6 Mart’ta oynanacak. Rövanş karşılaşmaları ise 13 Mart’ta gerçekleşecek. İki ayaklı eleme sonrası çeyrek finale yükselen takımlar belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN