Kanarya son nefeste güldü! Ümraniyespor:1 Fenerbahçe:2

Kanarya son nefeste güldü! Ümraniyespor:1 Fenerbahçe:2

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Ümraniyespor’un konuğu oldu. Sarı-Lacivertli ekip, 90’ıncı dakikada bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Jorge Jesus’un öğrencileri bu sonucun ardından zorlandığı deplasmanda lider Galatasaray’ı takibini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Fenerbahçe, HangiKredi Ümraniyespor’u 2-1 mağlup etti.

10. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Rossi’nin sağ ayağı ile uzak direğe çıkardığı şutu kaleci Orkun çeldi. Oyun alanına geri dönen topla ceza sahası içi sağ çaprazında topa sahip olan Batshuayi’nin sol ayağı ile yakın köşeye vuruşunda kaleci Orkun bir kez daha gol olmasına izin vermedi. Pozisyonun devamında Rossi’nin etkisiz kafa vuruşunu savunma uzaklaştırdı.

13. dakikada Fenerbahçe savunmasının uzaklaştıramadığı top, Onur’un önünde kaldı. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinden sol ayağı ile yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, uzak direğin hemen dibinden auta gitti.

14. dakikada orta sahadan aldığı topla hareketlenen ve rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına giren Valencia, kaleci Orkun Özdemir ile karşı karşıya kaldı. Valencia, Orkun’u da çalımlamak isterken, son anda meşin yuvarlağı çelen Orkun mutlak bir golü önledi.

Mücadelenin 54. dakikasında ceza yayı önünde topla buluşan Avouvou’nun sert şutunda Altay gole engel oldu.

58. dakikada Batshuayi’nin sağdan ortasında topa kimse dokunamadı. Pozisyonda boşa çıkan Emre Mor ile Batshuayi pozisyonun ardından kısa süreli tartışma yaşadı.

72. dakikada sağ kanattan Avouvou’nun ortasında arkaya seken topa gelişine vuran Geraldo direğe takıldı.

74. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Szalai’nin savunma arkasına yolladığı pasta topu kontrol eden Batshuayi, kaleci dahil iki isimden sıyrılarak yaptığı vuruşta fileleri havalandırdı: 0-1.

78. dakikada skora denge geldi. Sağ kanattan Avouvou’nun taşıdığı topla buluşan Umut Nayir, Samet’ten sıyrılarak Altay’ın yanından topu filelere yolladı: 1-1.

83. dakikada Alioski’nin ortasında Serdar Dursun’un kafa vuruşunda Orkun gole engel oldu.

90. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Savunma arkasına atılan pasta sol kanattaki Valencia son çizgiden ortasını açarken araya giren Glumac kendi filelerini havalandırdı VAR incelemesi ile gol geçerli sayıldı: 1-2.

90+8. dakikada Geraldo’nun ortasında Umut Nayir savunmanın arasından çıkarak golü buldu ancak öncesinde VAR uyarısı ile faul tespit edildi ve gol iptal edildi. Pozisyona itiraz eden Onur kırmızı kart gördü. Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN