Fazıl Say: Hakemin bizi tuttuğundan rahatsızlık duydum

Fazıl Say: Hakemin bizi tuttuğundan rahatsızlık duydum

Ümraniyespor'un, 90+8'de Fenerbahçe'ye attığı gol VAR'dan döndü. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say maçın ardından, "Bir Fenerbahçeli olarak hakemin bizi tutmasından rahatsızım" paylaşımı yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Ümraniyespor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Ümraniye'nin 90+8'de Umut Nayir'la bulduğu beraberlik golü öncesinde faul olduğu gerekçesiyle VAR'da iptal edildi. Sarı kartı bulunan Onur Atasayar, itirazlarının ardından ikinci sarı kartla kırmızı kart gördü. Sahanın ortasında gerginlik çıktı.

"RAHATSIZLIK DUYDUM"

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ise, "Ben bir Fenerbahçeli olarak sanki hakemin bizi tutmasından rahatsızlık duydum. Belki de haklıydı kararlar bilemem. Haksız da olsak yine de 5-0 yensek daha iyi olurdu sanki. Öyle değil mi dostlar? Bir tek ben mi böyle düşünüyorum" paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN