VakıfBank adını finale yazdırdı

VakıfBank adını finale yazdırdı

Kadınlar Voleybol Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda final mücadelesi veren Eczacıbaşı VitrA ,Brezilya ekibi Minas’a 3-2 kaybetti. Son şampiyon VakıfBank ise aynı ülkenin bir diğer temsilcisi Praia’yı 3-1 ile geçerek finale yükseldi.

Çin’in Shaoxing kentinin ev sahipliği yaptığı Kadınlar Voleybol Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Eczacıbaşı VitrA’dan kötü, VakıfBank’tan iyi haber geldi. Grup aşamasında B Grubu’nu namağlup bitiren Eczacıbaşı, yarı finalde Brezilya’nın Minas takımına 3-2 yenildi.
 
18-12/08/evczaci.jpg
 
Temsilcimizin mağlubiyeti ‘Türk finali’ finali beklentilerini boşa çıkardı. İlk seti 25-22 kazanan Eczacı, müthiş çekişmenin yaşandığı ikince seti 26-24 kaybetti. Üçüncü sette oyundan düşerek 25-13 yitiren temsilcimiz, 4. seti 25-23 kazanarak maçı final setine taşıdı. 15-12’lik üstünlük Minas’ı finalist yaptı.
 
Turnuvanın son şampiyonu VakıfBank ise Brezilya ekibi Praia’yı 3-1 ile geçerek adını finale yazdırdı. İlk iki seti 25-21’lik setlerle kazanan Sarı-Siyahlılar, çok fazla basit hata yaptıkları üçüncü seti 25-22 kaybetti. 4. sete iyi başlayan taraf Praia olsa da ikinci teknik molayı 16-14 geride geçen VakıfBank, sonraki bölümde rakibine sadece 2 sayı şansı tanıdı ve seti 25-18, maçı da 3-1 kazanarak finalde Minas’ın rakibi oldu. Temsilcimiz, grup aşamasında Minas’ı 3-0 ile geçmişti.
 
18-12/08/ggrgr.jpg
 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN