Valbuena imza için Yunanistan'da

Valbuena imza için Yunanistan'da

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Fransız yıldız Mathieu Valbuena, imza aşamasına geldiği Olympiakos ile görüşmeler yapmak için Yunanistan'a gitti.

Antalyaspor maçıyla birlikte Fenerbahçe'den ayrılan yıldız oyuncu, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınlamıştı. Valbuena, daha önce adının transfer dedikodularına karıştığı Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla son temasları gerçekleştirmek için Pire'ye gitti.

34 yaşındaki oyuncu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Biraz dinleneceğim ve sonra da Olympiakos ile kalan detayları da konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Yunan basınına açıklamalarda bulunan Olympiakos Kulübü Başkanı Evangelos Mariniakis, “Zamanı geldiğinde transferi açıklayacağız. Valbuena’nın Olympiakos’a çok faydası olacak. Anlaşma şu anda çok yakın. Listede çok oyuncu var. Olympiakos’un şampiyonluğu ve Avrupa’da yerini alması her şeyden önemlidir” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN