Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Takımına veda etti, 2 yıllık sözleşme imzalayacak

Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Takımına veda etti, 2 yıllık sözleşme imzalayacak

Fenerbahçe transfer haberleri peş peşe geliyor. Futbol takımına hareketli saatler yaşanan sarı-lacivertli kulüp, diğer branşlarda da transfer çalışmalarını sürdürüyor. İşte, Fenerbahçe transfer haberi son dakika...

Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos ile sözleşmesi sona eren ve takıma veda eden Kostas Sloukas, Fenerbahçe'ye geri dönüyor.

SLOUKAS, FENERBAHÇE'YE GERİ DÖNÜYOR

Samet Geyik, İsmet Akpınar ve Kostas Antetokounmpo ile yola devam etmeyen Basketbol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, transferde rotasını eski oyuncusuna çevirdi.

Olympiakos ile yollarını bugün resmen ayıran Kostas Sloukas, sarı-lacivertli takıma transfer olacak.

Ajansspor'dan İsa Kethüda'nın Yunanistan basınından derlediği habere göre, Fenerbahçe'nin, 33 yaşındaki oyun kurucu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

FENERBAHÇE'DE EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Bilindiği üzere Yunan oyuncu, 2015-2020 yılları arasında Fenerbahçe Beko forması giymiş ve bu süre içerisinde 3 Türkiye Basketbol Süper Lig şampiyonluğu ve 1 EuroLeague şampiyonluğu elde etmişti.

Ayrıca, sarı-lacivertli takım forma altında 2018-19 sezonunda da EuroLeague'in en iyi beşine seçilmişti.

Öte yandan 2022-23 sezonunda Olympiakos formasıyla EuroLeague'de 36 maça çıkan Sloukas maç başına 9.2 sayı, 2.1 ribaund ve 4.3 asist ortalamaları ile oynadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN