Zaha transferinde Dursun Özbek ve Erden Timur kandırılmış!

Zaha transferinde Dursun Özbek ve Erden Timur kandırılmış!

Ç.Rizespor'u 6-2 yenen Galatasaray 29. haftayı lider kapatırken, ünlü futbol yorumcusu Batuhan Karadeniz'in maçtan sonra İcardi ve Zaha hakkında sarfettiği sözler Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.

Süper Lig'in 29. haftasında Ç.Rizespor'u Rams Park'ta Köhn, Torreira, Kerem Demirbay (3) ve İcardi ile 6-2 yenen Galatasaray güç gösterisinde bulunurken, maçtan sonra Batuhan Karadeniz'in İcardi ve Zaha'yı eleştirmesi ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Karadeniz'in açıklamaları...

GALATASARAY AVRUPA'DAN VE TÜRKİYE KUPASI'NDAN ELENİNCE...

İnanılmaz bir maç oldu, doydum resmen maça 'dayı (Kerem Demirbay)' raconu kesti. Buradan savunma bakanlığına sesleniyorum S400'e gerek yok K400 alın. Köhn'ün golünü mü söyleyeyim, Oojer'in golünü mü söyleyeyim harika bir maç oldu. Avrupa ve Türkiye Kupası'ndan elenen Galatasaray daha tehlikeli oluyor. İcardi, Kerem 2 tane atınca hat-trick yapsın diye penaltıyı ona verdi.

İCARDİ'NİN MUTSUZ OLMAYA HAKKI YOK

İcardi son haftalarda çok kötü, reklamlardan indiriyor, 10 milyon euro maaşın var, her yerden indiriyor İcardi'nin son dakikada atması bir şeyi ifade etmiyor. Reklam çekimi olmadığı zaman antrenmana geliyor, İcardi kuaföre daha çok gidiyordur antrenmandan. Gol atman için çalışman lazım, kafamı nereye çevirsem İcardi, sen bu ülkede mutsuz olamazsın. Geçen sezonun sprint özelliğinden yüzde 50 kaybetmiş, İcardi bir tane ön direğe koşu yapamıyor.

OKAN BURUK FATİH TERİM'İN REKORUNU KIRMAK İSTİYOR

Galatasaray 6 tane gol attı sonlara doğru tempo düşürmese 8 olurdu maç. Kerem Demirbay ve Köhn'ü ayrıca tebrik ediyorum. Okan Buruk bu sene şampiyon olursa hocanın bundan sonraki hedefi Fatih Terim'in 4 sene üst üste şampiyonluk rekorunu kırmak isteyecekir. Kerem Demirbay'ın ayağı yanıyor bu akşam Kerem'i bırakın tek başına Rize'yi yenerdi. Torreira'nın dört tane ciğeri var, mücadele var, top kapma uzmanı ama ayakları o kadar iyi değil.

DURSUN ÖZBEK'İ ERDEN TİMUR'U KANDIRMIŞLAR

Söylemeyeyim diyorum ama bu Zaha'yı çamaşır suyuna yatırsınlar bu Zaha o bildiğimiz Zaha değil. Galatasaray'ı kandırmışlar Zaha'yı alıp hocaya götürsünler hocaya falan okutsunlar bu kadar kötü bir Zaha görmedim.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN