Şükran Biroğlu neden öldü? Zuhal Topal'dan paylaşım

Şükran Biroğlu neden öldü? Zuhal Topal'dan paylaşım

2 yıl önce Zuhal Topal’ın sunduğu yemek programında birinci olan Şükran Biroğlu, oğlu Uğur Biroğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Uğur Biroğlu, 50 yaşındaki ağabeyi Mesut Biroğlu ile 70 yaşındaki annesi Şükran Biroğlu’nun ellerini bağladı, sonra da bıçaklayarak öldürdü.

Öz oğlu tarafından öldürülen Şükran Biroğlu, 2 yıl önce Zuhal Topal’ın programına katılmıştı. Şükran Biroğlu’nun ölüm haberini alan Zuhal Topal da olaya çok üzüldüğünü belirterek, merhumeye rahmet diledi.

ŞÜKRAN BİROĞLU KİMDİR?

2 yıl önce geliniyle birlikte Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında birinci olan Şükran Biroğlu, 3 kız, 4 erkek olmak üzere 7 çocuğu olduğunu açıklamıştı. Aslen Diyarbakırlı olan fakat İstanbul’da yaşadığını anlatan Şükran Biroğlu, düğün ya da cenaze olduğu zaman memleketine gittiğini söylemişti. 

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur Biroğlu, tartıştığı 50 yaşındaki ağabeyi Mesut Biroğlu ve 70 yaşındaki annesi Şükran Biroğlu’nu  ellerini bağlamasının ardından bıçaklayarak öldürdü. Uğur Biroğlu, cinayetin ardından cesetlerin başında bir süre bekledikten sonra polis ekiplerine teslim oldu. 

ZUHAL TOPAL’DAN PAYLAŞIM

Şükran Biroğlu’nun oğlu tarafından öldürülmesinin arkasından ünlü televizyoncu Zuhal Topal’dan paylaşım geldi. Şükran Biroğlu’nun vefatını duyduğuna inanamadığını anlatan Zuhal Topal, Biroğlu’nun çok tatlı, hayat dolu bir kadın olduğunu vurgulayarak, onu kahkahalarıyla hatırlayacağını söyledi. 

sukran-biroglu-neden-oldu-zuhal-topaldan-paylasim.jpeg

Zuhal Topal, Şükran Biroğlu’na rahmet diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN