Amazon Prime Gaming Ağustos 2022 oyunları

Amazon Prime Gaming Ağustos 2022 oyunları

Amazon Prime Ağustos 2022’de sunacağı ücretsiz oyunların hangileri olduğunu açıkladı. Üyeler, Prime Birçok kişi, Prime Gaming’den 6 oyuna ücretsiz sahip olacak. Geçen ayda Far Cry 4 ve WRC 8 FIA World Rally Championship gibi yapımlara bedava erişim sunan platform, ağustos ayında hangi oyunları beğenilere sunacağı merak konusu oldu. Detaylar haberimizde…

Amazon Prime Gaming, Ağustos 2022’de sunacağı ücretsiz oyunların hangileri olduğunu açıkladı. Birçok kişi, Prime Gaming’den 6 oyuna ücretsiz sahip olacak.

Platformda yer alacağı açıklanan 6 oyun Amazon Prime üyelerine özel olarak sunuluyor. 7.90 Türk Lirası karşılığında abonelik alabileceğiniz Prime, bunun yanı sıra ilk defa abone olan kullanıcılarına özel bir ay süresince ücretsiz deneme sürümünü de sunmaktadır. Platformun bu ay sunacağı bedava oyunların listesi şu şekildedir:

StarCraft: Remastered

Zak McKracken and the Alien Mindbenders

Beasts of Maravilla Island

Recompile

ScourgeBringer

Family Mysteries: Poisonous Promises

Amazon Prime Gaming, ücretsiz olarak verilen oyunlarla beraber bazı yapımlara özel olarak da ücretsiz paketler sunmaktadır. Bu ayda Pokémon Go, Apex Legends, Fall Guys, PUBG: Battlegrounds ve Roblox gibi yapımların ücretsiz olduğu açıklanmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN