Amazon Prime kullanıcıları bu haberle deliye dönecek! Reklamsız izlemek için artık ek ücret ödenecek

Amazon Prime kullanıcıları bu haberle deliye dönecek! Reklamsız izlemek için artık ek ücret ödenecek

Amazon Prime kullanıcılarını deliye döndürecek haber geldi! Dijital içerikler teker teker reklamlı plana dönüyor. Amazon Prime'da da artık reklamsız izlemek için ek ücret ödenecek...

Dijital içerik platformları abone sayısını artırmak için çeşitli abonelik planları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Amazon Prime yeni abonelik planını duyurdu.

REKLAMLAR İÇİN EK 3 DOLAR ÖDENECEK

How Prime Video updates its app for more than 8,000 device types - Amazon Science

Bu yılın başlarında Amazon, Prime Video servisi için reklam göstermeye başlama kararı almış ve bu değişikliğin 29 Ocak tarihinde yürürlüğe gireceğini açıklamıştı. Yeni reklamlı abonelik planı, ABD'de kullanıma sunuldu ve reklamsız deneyim isteyen Prime Video abonelerinden aylık ekstra 3 dolar talep edileceği belirlendi.

AMAZON PRIME VIDEO REKLAMSIZ ABONELİK FİYATI

ABD'de: 14,99 dolar

Ekstra Ücretle Reklamsız Abonelik: 17,98 dolar

Reklamsız abonelik planına ek olarak, kullanıcılar aylık 8,99 dolar karşılığında Prime Video aboneliği satın alabiliyor. Bu süreçte ise tüm Amazon Prime aboneleri reklamlı Prime Video abonesi olacak.

REKLAMLI PRIME VIDEO ABONELİĞİ TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz GSM Hizmeti Geliyor - Tamindir

Henüz reklamlı Prime Video aboneliğinin Türkiye'de sunulup sunulmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak Prime aboneliğinin Türkiye'de 39 TL (1,50 dolar) karşılığında bulunduğunu göz önüne alarak, bu yeni planın ülkemizde de kullanıma sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN