Android kullanıcılarına sevindiren haber! O iOS özelliği Android telefonlara da geliyor... Artık sizde o bilgileri öğrenebileceksiniz

Android kullanıcılarına sevindiren haber! O iOS özelliği Android telefonlara da geliyor... Artık sizde o bilgileri öğrenebileceksiniz

Birçok Android telefonun pil sağlığı özelliği bulunmuyor. Android telefonlar için pil sağlığı özelliği kullanıma sunuluyor! Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Android kullanıcılarına sevindiren haber! Yeni yayınlanacak olan güncellemeyle beraber pek çok özellikğe sahip olunacak. 

Google kısa süre önce Android kullanıcılarını şaşırttı. Son zamanlarda yeni işletim sistemi destek modelleri duyuruldu. Şimdi ise bir test kullanıcısı, Android 13 QPR1 beta güncellemesi ile gelen pil sağlığı özelliğini paylaştı. İşte detaylar...

PİL SAĞLIĞI ÖZELLİĞİ ANDROİD 13'E GELİYOR!

Google'ın Android 13'ü Pixel telefonlara sunması ile birlikte, ilk üç aylık platform sürümü betası (QPR1) kısa süre önce yayınlandı. Güncelleme ile beraber pek çok yeni özellik gelirken bir test kullanıcısı yeni pil sağlığı özelliğini paylaştı. İşte o tweet:

android

Android 13 QPR1 beta testerlerinden biri olan Mishaal Rahman, yeni işletim sistemiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla tanınıyor. Yeni güncellemenin ardından paylaşım yapan Rahman, Android 13'ün yeni özelliğini duyurdu.

Android 13'ün Ayarlar bölümünde keşfedilen Pil Sağlığı bölümünde, kullanıcıya pil hakkında detaylı bilgiler verilecek. Ayrıca bu bölümde pil sağlığı ile ilgili öneriler ve ayrıntılı bilgiler de yer alacaktır. Ek olarak, kullanıcıya bir bildirim gönderilecektir.

android 13

Rahman tarafından paylaşılan bilgilere göre şu anda beta aşamasında olan özellik, çok yakında tüm Android kullanıcılarına sunulacak. Şu anda Pil Sağlığı kategorisinin özellikleri yalnızca bazı markalar tarafından kendi kaplamaları ile sunulmaktadır. Google, tüm Android telefonlar için bir güncelleme yayınlarsa, markası ne olursa olsun tüm kullanıcılar Pil Sağlığı özelliğinden yararlanabilecek.

Android 13 QPR1 Beta sürümü güncellemesini alacak olan telefonlar.

Pixel 6a

Pixel 6

Pixel 6 Pro

Pixel 5a

Pixel 5

Pixel 4a

ANDROİD 13 BETA İLE DAHA FAZLA ÖZELLİK GELİYOR: CLEAR CALLİNG

Google kısa süre önce Android 13 Beta'da pil sağlığının yanı sıra başka bir özellik daha yayınladı. Bu özellik, telefon dünyasında gündemi değiştirebilen Clear Calling özelliğidir. Üstelik yapay zeka yardımıyla daha net sesle arama yapabileceksiniz. Google, kullanıcılara Android 13'ü sevdirmeye çalışıyor gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN