Bu Uygulamalar Çocuğunuzu Daha Zeki Yapacak! İşte Telefonunuzda Olması Gereken 3 Eğitim Uygulaması

Bu Uygulamalar Çocuğunuzu Daha Zeki Yapacak! İşte Telefonunuzda Olması Gereken 3 Eğitim Uygulaması

Küçük çocuklarımız varsa, onları eğlendirmenin bazen ne kadar zor olduğunu biliriz. Özellikle bazı anlarda, örneğin tüm aile ile bir restoranda otururken meydana gelir. Bebekler çok fazla beklemeyi sevmezler, çok çabuk sıkılırlar ve sinirlenirler. Yani yemek geç gelirse, başınız belada demektir. Küçük çocuklar ise tanıdık olmayan bir ortamda masada oturma zorunluluğunu hiç takdir etmezler.

Ne yazık ki bu tahammülsüzlük, kontrolsüz göz yaşlarına, masa örtüsünün çekilmesine, yere atılan bir bardak gibi durumlara yol açabilmektedir. Finalde mutsuz çocuklarımız, canı sıkılan yemeklerimiz ve sinir krizinin eşiğinde olan anne babalarımız olur.

Böyle durumlarda, genellikle cep telefonunu çocuğa komik bir video, en sevdiği çizgi filmin bir bölümünü göstermek veya çevrimiçi bir oyun oynamak için verme eğilimindeyiz. Bu davranış sıklıkla eleştirilir, ancak akıllı telefonun çocuklarımız tarafından eğlenceli bir şekilde öğrenmek için de kullanılabileceğini herkes bilmiyor. Aslında telefona yüklenebilen ve bu konuda bize yardımcı olabilecek bazı uygulamalar var.

haber-ici.jpg

ÇOCUKLARIN TELEFONUMUZLA OYNAMASI İÇİN 3 BASİT EĞİTİM UYGULAMASI

Cep telefonuna yüklenmesi gereken ilk eğitim uygulaması, çocuklar için bir çizgi film karakterine adanmıştır. Miffy-Eğitim Oyunları, adını tatlı tavşan Miffy'den alır. Uygulama, çocukların her biri oyun içeren 7 renkli kutu arasından seçim yapmalarını sağlar. Bunlar hafıza, şekillerin kombinasyonu, bulmacalar, labirentler, çizim, müzik sesleri ve matematik egzersizlerini içerir.

Peppa Pig-Polly papağanı, TV'deki sevimli pembe çizgi film domuzuna adanmış bir uygulamadır. Uygulama çok basit ve sezgisel. Tercih ettiğiniz dili ayarladıktan sonra bir profil seçiyorsunuz ve 6 farklı eğitici oyun oynamayı tercih ediyorsunuz. Bunlar arasında hafıza, Polly'nin bebek maması, saklambaç, bağlantı noktaları, çıkartmalar ve komik ifadelerin birleşimi yer alıyor. Çocuklara çok sayıda iltifat ederek oynamaya motive eden oyundur.

Önereceğimiz son uygulama olarak Appquiz-Görsel Oyunları ve Çocuk Eğitici Oyunlar. Pek çok sevimli küçük hayvan, miniklere 3 zorluk seviyesi ve 15 farklı oyunun keşfi ile rehberlik ediyor. Bunlar şekil tanımadan bulmacalara, beceri oyunlarından hız oyunlarına kadar uzanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN