Copilot Windows 10'a geliyor! Microsoft'tan açıklama: Oturum açma zorunluluğu yok

Copilot Windows 10'a geliyor! Microsoft'tan açıklama: Oturum açma zorunluluğu yok

Windows 10 kullanıcılarına müjde! Copilot ,Windows 10 ve 11'e geliyor! Ayrıca Microsoft hesabınız olmasa da kullanabileceksiniz...

Microsoft, GPT-4 tabanlı yapay zeka asistanı Copilot'u daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak için harekete geçiyor. Şirketin planları, Copilot'un kapsamını genişleterek Windows 11 tabanında daha fazla kullanıcıya erişim sağlamayı ve hatta Windows 10 kullanıcılarına da hizmet vermeyi içeriyor.

MICROSOFT HESABINA GEREK DUYULMAYACAK

What is Microsoft 365 Copilot and How Do You Deploy It Securely?

Son raporlar, Microsoft'un Copilot'un dağıtımını genişletme kararının resmi duyurusunu doğruluyor. Bu kapsamda, kullanıcıların Copilot'u denemek için artık bir Microsoft hesabına oturum açma zorunluluğu kalktı. Bu önemli bir adım, çünkü artık Copilot'u denemek isteyenler, Microsoft hesabı olmasa bile bu yapay zeka asistanının potansiyelini değerlendirebilecekler.

Copilot'un dağıtımı şu anda Windows 11'in 22H2 ve 23H2 sürümlerindeki kullanıcılar arasında aktif olarak gerçekleşiyor. Ayrıca, Windows 10 Home ve Pro kullanıcıları da önümüzdeki haftalarda Copilot'u almaya başlayacaklar.

Microsoft, bu genişletilmiş dağıtımın Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanmasını hedefliyor. Böylece, birkaç ay içinde Windows 11 ve 10 kullanıcılarının çoğunluğu Copilot'u kullanabilecek.

Ayrıca, şirket, yapay zeka destekli sohbet botunu uygulama ve hizmetlerine entegre etme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, OneDrive'a da entegre edilmesi planlanıyor. Bu, kullanıcıların bulutta depolanan dosyalarıyla ilgili Copilot'a sorular sormasını sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN