Domino's Pizza siber saldırıya uğradı

Domino's Pizza siber saldırıya uğradı

Domino's Pizza siber saldırıya uğradığını belirterek, binlerce insanın kişisel verilerinin çalındığını ifade etti. Domino's Pizza müşterilerine bir mail göndererek 'şifrelerinizi değiştirin' uyarısında bulundu.

Yemeksepeti.com'dan sonra bir hack şoku da Domino's Pizza yaşadı. Domino's Pizza'dan kullanıcılara gönderilen mailde şifrelerin değiştirilmesi uyarısı yapıldı. Dünyanın en büyük uluslararası pizza dağıtım şirketlerinden Domino’s Pizza siber saldırıya uğradığını açıkladı. Yapılan saldırıda müşterilere ait isim, soy isim, iletişim bilgileri, müşteri numarasının kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ele geçirildiği belirtildi. Müşterilerine saldırı ile ilgili e-posta gönderen Domino’s Pizza şu açıklamaları yaptı:

"Kurumumuz, finansal bilgileri içeren herhangi bir kredi kartı verisi tutmamaktadır. Bu yüzden finansal verilere erişim söz konusu değildir. Günümüzde artan siber saldırıların birçok kurum ve kuruluşu tehdit etmesi dikkate alınarak, şeffaflık ve açıklık ilkeleri çerçevesinde bu bildirimi sizlerle paylaşma gereği duyduk. Mevcut Domino’s şifreniz ile giriş yapmaya çalıştığınızda hata uyarısı alacağınız için şifrenizi değiştirip sipariş vermeniz gerekmektedir. Aynı şifreyi başka siteler için kullanıyorsanız da bu şifreleri değiştirmenizi, yeni şifrenizin güçlü karakterlerden oluşmasını, kişisel bilgilerinizi talep eden yazışmalarda dikkatli olmanızı ve bilinmeyen adreslerden gelen e-postalardaki linklere tıklamamanızı tavsiye ederiz”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN