Elon Musk bu kez Twitter’ın adını ve logosunu değiştiriyor: Tüm kuşlara elveda

Elon Musk bu kez Twitter’ın adını ve logosunu değiştiriyor: Tüm kuşlara elveda

44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya devinde kullanıcıları çılgına çeviren Elon Musk, bu kez Twitter’ın logosunun yakın zamanda değiştirileceğini duyurdu. Yaptığı paylaşımda, “Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” ifadesini kullandı.

Milyarder girişimci, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Twitter’ı satın aldıktan sonra yaptığı tartışmalı değişikliklere devam ediyor. Son olarak tweet okuma sınırıyla ‘kullanıcılarını kaçıran’ Musk, bu kez Twitter markasına ve logosuna veda edileceğini bildirdi.

MUSK’TAN GİZEMLİ PAYLAŞIM

Milyarder girişimci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” şeklinde kaydederek ‘X’ yazılı video yayınladı.

Musk'ın Ekim ayında Twitter'ı satın almasından bu yana çalkantılı görev süresi altında şirket, milyarderin Çin merkezli WeChat gibi 'süper uygulama' yaratma vizyonunu yansıtacak şekilde işletme adını ‘X’ olarak değiştirmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN