Elon Musk duyurdu: Twitter'a 'genel af' geliyor

Elon Musk duyurdu: Twitter'a 'genel af' geliyor

Twitter'ı satın almasıyla gündemden düşmeyen Elon Musk, platformda askıya alınan hesaplar için bir 'genel af' önerdiğini ve birkaç kısıtlamayla birlikte hepsinin geri gelmesine izin verilebileceğini bildirdi.

Twitter'ı satın aldığından beri hem şirket içinde hem de politikasında ciddi değişikliklere giden, ardından birçok çalışanın istifası ve kullanıcı tepkisiyle karşılaşan iş insanı Elon Musk, kritik bir duyuruda daha bulundu.

Musk, "yasayı çiğnemeyen veya korkunç spam yapmayan" hesapların platforma geri dönmesine izin verilmesini gündeme aldığını açıkladı.

TWITTER HESAPLARININ ASKIYA ALINMASI

Twitter, bir dizi politikasını ihlal eden tüm hesapları askıya aldı. Bunlar arasında nefret dolu içerik, kötüye kullanım, yanlış bilgilendirme, aşırıcılık, şiddet tehditleri, mahremiyet veya telif hakkı ihlali var.

Bu hesapların tümü muhtemelen Musk'ın askıya alınan hesaplar için affı kapsamında olacak ve muhtemelen platforma geri dönecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN