Twitter'a 2.0 güncellemesi: Bine çıkacak

Twitter'a 2.0 güncellemesi: Bine çıkacak

Twitter 2.0'ın halka yönelik olan son teklifi, sınırlı kelime sayısının artırılması. Elon Musk, şirketin bu uygulama kısıtlamasını değiştirmek ve geliştirmek için çalıştığını bildirdi. Tahmin edilen ise 280 karakterin bin karaktere çıkarılması.

Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk, şirketi satın aldığı günden bu yana yeniliklerine devam ediyor. Musk, sosyal medya platformu Twitter için uzun zamandır talep edilen fazla karakterle ileti yazma özelliği üzerinde çalıştıklarını bildirdi. Platformda şu an her bir iletide 280 karakter sınırı var. Musk'ın istediği ise karakter sayısının bine, yani mevcut uzunluğun neredeyse dört katına ulaştırmak.

Bu özelliğin, ne zaman ve kimlere kullanıma sunulacağı ile ilgili herhangi bir duyuru henüz yok. Şirket, Musk öncesi zaman diliminde kapasitesini ikiye katlamadan önce uzun bir süre sadece 140 karaktere izin verdi.

ŞİFRELİ DM GELECEK

Twitter için yakın bir zaman diliminde bir başka özellik de, özellikle bir kullanıcıdan diğerine direkt mesajlarla, Twitter kullanıcılarının çevrim içi gizliliklerinde yardımcı olacak şifreli DM'ler.

Bu ise Musk'ın herkes için daha iyi bir deneyim sunmayı amaç haline getirdiği iddia eden sosyal medya platformunun yeni versiyonu olan Twitter 2.0 planlarının bir parçası.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN