En iyi 10 uygulama, çoklama, klonlama uygulamaları

En iyi 10 uygulama, çoklama, klonlama uygulamaları

''En iyi" kavramı kullanıcının tercihlerine, ihtiyaçlarına ve kullanım senaryolarına bağlı olarak değişebilir. Ancak, çoğu kullanıcı tarafından beğenilen ve yaygın olarak kullanılan bazı uygulama çoğaltma (cloning) veya klonlama uygulamaları aşağıda listelenmiştir.

APP CLONER

Android cihazlarda uygulama çoğaltma yapmanıza olanak tanır. Kopyalanan uygulamaları bağımsız olarak çalıştırabilir ve farklı hesaplarla kullanabilirsiniz.

PARALLEL SPACE

Android cihazlarda birden fazla hesap veya uygulama çalıştırmak için kullanılır. Özellikle sosyal medya veya mesajlaşma uygulamalarını çoğaltmak için popülerdir.

CLONEİT

CLONEit, bir kabloya, herhangi bir alete veya ağa ihtiyaç duymadan 12 farklı mobil veriyi ( bir telefondan diğerine iki kolay adımda yedekleyebilir hatta aktarabilir. CLONEit, sadece bir kaç seviyede telefonlar arasında güvenle veri aktarımı ve yedekleme yapmanızı sağlayan uygulamadır.

CLONEit uygulaması sayesinde kişiler, mesajlar (SMS, MMS), çağrı kayıtları, kullanılan uygulamalar, APP verileri, SD karttaki bütün dosya (resimler, müzik, videolar), sistem ayarları, takvim (Wi- Fi hesabı şifreleri, tarayıcı yer imleri), vb. veri transferi rahat bir şekilde yapılabilmektedir. CLONEit veri aktarım hızı Bluetooth’dan 200 kat daha çabuk olan 20M / s’ye kadardır.

TWİN APP

OnePlus cihazlarında yerleşik olarak sunulan bir uygulama klonlama özelliğidir. Birden fazla hesap veya uygulama kullanımını destekler.

DUAL SPACE

Android cihazlarında uygulama klonlama yapmanıza izin verir. Farklı hesaplarla sosyal medya veya oyunları aynı cihaz üzerinde kullanabilirsiniz.

ISLAND

Android cihazlarda uygulama izolasyonu ve çoğaltma için kullanılan bir uygulamadır. Verileri ve uygulama ayarlarını yalıtılmış bir ortamda tutar.

iMazing

iOS cihazlarında veri transferi ve yedekleme için kullanılır. Uygulama ve veri kopyalama özellikleriyle birlikte gelir.

SAMSUNG SECURE FOLDER

Samsung cihazlarda bulunan bir özelliktir. Uygulama ve verileri güvenli bir alanda saklamanızı ve farklı hesaplarla kullanmanızı sağlar.

CARBON COPY CLONER

Basitçe CCC olarak isimlendirilen Carbon Copy Cloner, sadece bir Mac OS X uygulamasıdır. Veri yedekleme ve geri yükleme ayrıca sabit disk kopyalama hatta klonlama için şimdiye kadar Mac'te en çok indirilen uygulamalardan biridir.

Carbon Copy Cloner'ı kullanarak, sabit diskinize bir zarar geldiğinde, yedeğinizden geri yükleme yapmak ve çalışmaya devam etmek için geri yüklenebilir yedeklemeler yapabilir ya da görev zamanlama özelliği ile verilerinizi günlük haftalık hatta aylık ve yıllık olarak yedekleme yapılabilir hatta akıllı güncellemeler de yapabilirsiniz. Sonuç olarak, bu Mac kullanıcıları için iyi bir yedekleme aracıdır.

SUPERDUPER!

macOS cihazlarda veri yedekleme ve disk klonlama için kullanılır. Sistem diskini klonlayabilir ve hızlı bir şekilde geri yükleme yapabilirsiniz. Bu uygulamalar, farklı platformlarda çoğaltma veya klonlama işlemlerini gerçekleştirmenize yardımcı olan çeşitli seçenekler sunar.

Uygulamaların özelliklerini ve uyumlu oldukları cihazları kontrol etmek önemlidir. Ayrıca, uygulamaların güvenlik politikalarını ve gizlilik önlemlerini gözden geçirmek de önemlidir. Bu uygulamalar sizin için en kullanışlı uygulamalardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN