Epic Games'den 1047 TL değerinde oyun hediye! Hemen kütüphanenize ekleyin

Epic Games'den 1047 TL değerinde oyun hediye! Hemen kütüphanenize ekleyin

Epic Games, her akşam 19.00'da açıkladığı ücretsiz oyunlarına bugün bir yenisini daha ekledi. Steam'de 1047 TL olan oyun ücretsiz oldu! Acele eden kütüphanesine ekler...

Epic Games Store, her akşam saat 19.00'da açıkladığı ücretsiz oyunlarla oyunseverleri sevindiriyor. Yılbaşı döneminde her gün bir sürpriz oyun sunan platform, bugünün hediyesi olarak GhostWire: Tokyo'yu ücretsiz olarak sunuyor.

1047 TL DEĞERİNDEKİ OYUN ÜCRETSİZ

epic-games-ucretsiz-oyun.jpg

GhostWire: Tokyo, normalde 36 dolar değerinde olan ve Steam'de satılan bir oyun olarak dikkat çekiyor. 24 Aralık 2023 güncel kur ile bu fiyat 1047 TL'yi buluyor. Oyuncuları, hortlaklar ve gizemli ruhların hüküm sürdüğü bir Tokyo'ya götüren bu oyun, kısa süreliğine ücretsiz olarak Epic Games Store üzerinden temin edilebilecek.

EPİC GAMES KÜTÜPHANESİNE OYUN NASIL EKLENİR?

epic-games-ucretsiz-oyun-1.jpg

Oyunu ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'a giriş yapmanız ve ana sayfadaki "Ücretsiz Oyunlar" bölümünde GhostWire: Tokyo'yu bulup tıklamanız yeterli. Oyunun sayfasında yer alan "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

SON GÜN YARIN

Ancak unutulmaması gereken önemli bir detay var. Epic Games Store, bu kez haftalık değil, günlük ücretsiz oyun dağıtımını benimsemiş durumda. Dolayısıyla GhostWire: Tokyo'yu ücretsiz olarak almak için sadece 24 saat süreniz bulunuyor. 25 Aralık saat 19:00'dan sonra fırsatı kaçırmamak adına hemen kütüphanenize ekleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN