Getir uygulamasından BiTaksi ile taksi çağırabilecek

Getir uygulamasından BiTaksi ile taksi çağırabilecek

Getir ve BiTaksi yeni bir stratejik iş birliğine imza attı. BiTaksi, kendi uygulamasına ek olarak Getir’in servisleri arasına eklendi ve GetirBiTaksi hizmete başladı.

Getir kullanıcıları artık BiTaksi’ye Getir uygulaması içinden de kolayca erişebilecek. Farklı hizmetlerle servis alanını genişletmeyi sürdüren Getir, dijital yolculukların ev sahibi BiTaksi ile stratejik iş ortaklığı yaptı.

Hayata geçirilen çalışma ile Getir’in hizmetlerine bir yenisi eklendi ve GetirBiTaksi hizmete başladı.

İSTANBUL VE ANKARA’DAKİ KULLANICILARIN HİZMETİNE AÇILDI

Kullanıcılar, BiTaksi uygulamasına ek olarak artık Getir’in içinde yer alan GetirBiTaksi’den de bulundukları yere kolayca taksi çağırabilecek.

Getir’in altıncı hizmeti olarak konumlandırılan GetirBiTaksi, BiTaksi’nin hizmet verdiği İstanbul ve Ankara’daki kullanıcıların hizmetine açıldı. GetirBiTaksi, gelecek dönemde öncelik büyükşehirler olmak üzere Getir’in hizmet verdiği diğer illerde de hizmete başlamayı planlıyor.

GETİR BİTAKSİ'NİN YÜZDE 35,6'LIK HİSSESİNE ORTAK

Getir, daha önceden BiTaksi’ye yatırım yapmış ve yüzde 35,6’lık hisseyle ortak olmuştu. İki markanın güçlerini birleştirerek hayata geçirdiği GetirBiTaksi ile iş birliği bir adım ileri taşınmış oldu.

Son dönemde hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli stratejik yatırımlar yapan Getir, BiTaksi hamlesi ile çoklu servis vizyonu için önemli bir adım daha atmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN