Hyundai Assan Santa Fe'yi satışa sundu

Hyundai Assan Santa Fe'yi satışa sundu

Hyundai Assan, satışa sunduğu B-SUV modeli Bayon'dan sonra bir hafta içinde ikinci modelini tanıttı. Satışa konulan SUV segmentindeki yeni Santa Fe'nin satış etiketi ise 889 bin TL belirtildi.

Geçen hafta Türkiye'de üretilen B-SUV modeli Bayon'u satışa sunan Hyundai Assan, bir haftada ikinci modelini satışa sundu. Tanıtımı yapılan yeni Santa Fe'nin "1.6 Hibrit Progressive" modeli 889 bin TL fiyatla satılacak.

Son yıllarda hem Türkiye'de hem de Avrupa pazarında en fazla SUV araçların tercih edilmeye başlanmasıyla birlikte otomobil üreticileri de direksiyonu SUV gamına yaptıkları yatırımlara kırdı. Hyundai’nin en fazla satılan modeli olan Santa Fe de D-SUV segmentinde konumlandırılıyor.

12-002.jpg

'İDDİAMIZI İKİ KATINA ÇIKARIYORUZ'

Satışa sundukları yeni modelle ilgili görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel "Yeni Santa Fe modelimiz ile SUV ailemiz genişlemeye devam ediyor. B-SUV ve C-SUV segmentlerindeki model çeşitliliğimizi şimdi de D-SUV segmentine taşıyarak iddiamızı iki katına çıkarıyoruz. Hyundai’nin premium sınıftaki en iyi modellerinden biri olan Santa Fe, yeni nesil yüksek performanslı 230 beygirlik turbo benzinli ve hibrit motoruyla tüm dikkatleri üzerine çekecek" dedi.

'SUV SEGMENTİNDE FARK YARATACAK'

Yeni Santa Fe'nin konforlu ve zengin donanımları sayesinde kendilerine premimum markalardan yepyeni bir müşteri kitlesi taşıyacağını akataran Murat Berkel, "Yeni Santa Fe, teknolojik özellikleri, şık tasarımı ve Türkiye’deki SUV segmentinde fark yaratacak" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN