Instagram hesabını çaldıran kullanıcılar gözyaşlarını silsin: Nihayet beklenen hizmet resmen geldi!

Instagram hesabını çaldıran kullanıcılar gözyaşlarını silsin: Nihayet beklenen hizmet resmen geldi!

'Instagram hesabım çalındı, ne yapmalıyım?' sorusuna artık resmi çözüm platformun kendisinden geldi. Instagram hesabı çalınan ya da erişimini kaybeden kullanıcılar mecburen bütün paylaşımlarına ve hikaye arşivine veda edip yeni hesap açıyordu. 'Instagram Hacked' adlı hizmet sayesinde artık erişilemeyen hesaplara daha hızlı ve etkili müdahale edilecek. İşte, çalınan Instagram hesabını geri almanın en hızlı ve kolay yolu...

Instagram, hesabını çaldıran ya da çeşitli nedenlerle erişemeyen kullanıcılar için yeni bir çözüm geliştirdi. 'Instagram Hacked' platformu, çalınan Instagram hesabını kurtarma sürecinin ilk adımı olarak hayata geçti.

Geçtiğimiz hafta paylaştığı bir blog yazısında platforma gelecek yeni özelliklerin bir listesini paylaşan Instagram, kimlik doğrulamak için arkadaşlarınızı şahit tutmak ve hacklenen hesaplar için resmi destek vermek gibi yenilikleri platforma resmen getirdi.

calinan-instagram-hesabi-nasil-alinir.jpg

INSTAGRAM HESABIM ÇALINDI NASIL GERİ ALABİLİRİM?

Instagram, kullanıcıların ele geçirilen hesaplarını hızlı ve kolay bir şekilde kurtarabilmesi için hazırlanan 'Instagram Hacked' adlı yeni sistem duyurdu.

Instagram'ın içerik üreticilerini bilgilendirmek için kurulan Creators hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Instagram Hacked sisteminin bugün (17 Aralık 2022 Cumartesi günü) kullanıma açıldığı ifade edildi.

calinan-instagram-hesabini-geri-almanin-yollari.jpg

ÇALINAN INSTAGRAM HESABIMI NASIL KURTARIRIM?

www.instagram.com/hacked internet sitesinden ulaşabileceğiniz bu yeni sistemde, hesabınızın şifresini unutmanız, iki adımlı doğrulama kodunuza erişememeniz ve hesabınızın çalınması gibi durumlar için başlıklar bulunuyor.

Kullanıcılar bu başlıklardan birisini seçtikten sonra kullanıcı adını, e-postasını, cep telefonu numarasını ve diğer bilgilerini sisteme giriyor ve daha sonra Instagram tarafından hazırlanmış bir dizi işlemi gerçekleştiriyor. Bu işlem ise yaklaşık 10 dakika sürüyor.

instagram-hesabima-erisemiyorum-ne-yapmaliyim.jpg

'INSTAGRAM DESTEK' YERİNE 'INSTAGRAM HACKED'

Daha önceleri bu adımları gerçekleştirebilmek için platformun destek sayfasında onlarca seçeneğin içinde doğru konuyu bulmak gerekiyordu.

Instagram Hacked sayesinde ise kullanıcılar ele geçirilen hesaplarını çok daha kolay bir şekilde geri alabilecek.

INSTAGRAM ÇALINAN HESABI GERİ ALMAK İÇİN BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN