Netflix yeni internet sayfası Tudum'u yayına aldı

Netflix yeni internet sayfası Tudum'u yayına aldı

Dijital film ve dizi kanalı Netflix, platformda yer alan içeriklerle ilgili detaylı bilgilerin yer alacağı yeni internet sayfası Tudum'u yayına aldı.

Televizyon ve sinemanın dünyaca ünlü alternatifi Netflix, yayınladığı TV şovları ve filmlerle ilgili haberleri, çıkış tarihleri ve ekstra içerikleri kapsayan Tudum adlı yeni bir internet sitesini hizmete sundu.

Şirket, yeni girişimi olan Tudum’un, izleyicilere takip ettikleri Netflix dizi ve filmleri hakkında ekstra içerik ve bilgiler sunduğunu, kapsamının da yeni özelliklerle geliştirileceğini duyurdu.

https://www.netflix.com/tudum

Netflix yeni girşimini, “Sevdiğiniz Netflix filmlerini, dizilerini ve yıldızlarını derinlemesine incelemenizi sağlayan sahne arkası bileti Tudum’a merhaba deyin! Henüz erken ama özel röportajlar, kamera arkası videoları, bonus özellikler ve daha fazlası sizleri bekliyor” sözleriyle haberi sosyal medyadan duyurdu.

Adını, kullanıcıların Netflix içeriğini oynatmak için bastığı anda çıkan sesten alan Tudum’a dünyanın her yerinden erişilebiliyor. Sadece İngilizce olarak sunulan Tudum’da zamanla daha fazla dille yayın yapılacağıyla ilgili Netflix’ten henüz bir duyuru gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN