Samsung Galaxy A15 5G geliyor! Piyasaya sürüleceği tarih belli oldu: Özelliklerini duyan beklemeye geçti bile

Samsung Galaxy A15 5G geliyor! Piyasaya sürüleceği tarih belli oldu: Özelliklerini duyan beklemeye geçti bile

Samsung Galaxy A15 5G resmen geliyor! Piyasaya sürüleceği tarih netleşti! O tarihte satışa çıkacak! Özelliklerini duyanlar şimdiden beklemeye geçecek! İşte yeni Samsung Galaxy A15 5G özellikleri...

Teknoloji devi Samsung, A serisini genişleterek 2024'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy A15 5G modeline odaklanıyor. Cihaz, geçtiğimiz günlerde Geekbench'te listelendi ve bu liste, beklenen önemli özellikleri gün yüzüne çıkardı.

SAMSUNG GALAXY A15 5G ÖZELLİKLERİ

samsung-galaxy-a151.jpg

Samsung'un Galaxy A15 5G modelinin özellikleri şu şekilde ortaya çıkıyor: Geçtiğimiz ay 4G versiyonu Geekbench'te listelenen Galaxy A15, şimdi de 5G versiyonuyla benzer bir performans sergiliyor. Tek çekirdek testinde 664, çoklu çekirdek testinde ise 1717 skorunu elde eden cihaz, MediaTek Dimensity 6100+ yonga seti ve 4GB RAM ile güçlendirilecek.

Cihazın kutudan Android 14 tabanlı One UI 6 ve 5.000 mAh batarya ile çıkması beklenirken, ekran özellikleri de oldukça etkileyici. Galaxy A15 5G'nin 6,5 inç boyutundaki OLED ekranı, FHD+ çözünürlük ve 90Hz yenileme hızına sahip olacak. Öte yandan, cihazın arka kamera kurulumu 50 MP ana kameradan oluşacakken, ön tarafta 13 MP'lik bir kamera bulunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN