Samsung Galaxy S9 özellikleri neler? Türkiye'de Samsung Galaxy S9 fiyatı ne olacak? Son sızıntılar

Samsung Galaxy S9 özellikleri neler?  Türkiye'de Samsung Galaxy S9 fiyatı ne olacak? Son sızıntılar

Galaxy S9 hakkında sürekli paylaşılan bilgilerin hangileri doğru? Merakla beklenen Samsung Galaxy S9 bugün yapılacak Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkacak. Samsung Galaxy S9 hakkındaki son sızıntılar neler? Samsung Galaxy 9 özellikleri neler olacak? Türkiye için Samsung Galaxy 9 fiyatı için son tahminler neler? İşte Samsung’un yeni telefonu hakkında merak edilen her şey...

Galaxy S9 tanıtımı için büyük gün geldi ve Türkiye dahil tüm dünyada telefon kullanıcılarının merakla beklediği Samsung Galaxy 9 bu gün tanıtılacak.  Samsung'un yeni telefonu Galaxy S9 özellikleri ve fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S9 hakkındaki birçok detay geçtiğimiz dönemde medyaya sızmıştı Bu sızıntıların gerçek olup olmadığını öğrenmek isteyen teknoloji meraklılarının gözü kulağı  Mobil Dünya Kongresi'nde olacak. Galaxy S9 fiyatı ve özellikleri hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Samsung 25 Şubat’ta tanıtacağı Galaxy S9 serisi için reklamlara başladı. Galaxy S9 Plus’ın reklam afişi Fransa’daki CNIT binasına asıldı. Samsung Galaxy S9 fiyatı ve özellikleri akıllı telefon kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Teknoloji dünyası günlerdir Samsung  Galaxy S9 serisi haberleri ile yatıp kalkıyor. Şubat ayı boyunca her gün yeni bir sızıntı ile Samsung’un yeni telefonlarının özelliklerini öğrenmiş olduk. ”Telefon, yeniden tasarlandı” sloganını kullanan Samsung, S9 serisinde sadece bireysel pazara hitap etmeyecek. Kurumsal alanda da büyük rekabet içerisinde olunacak.

Samsung'un kurumsal firmalara yapacağı satışlarda, geçtiğimiz sene hayatımıza giren Samsung DeX, Word ve Excel gibi Office uygulamalarını -masaüstündeki gibi- çalıştırabilme, şirket verilerinin korunmasını sağlayan Knock 3.1 ve uzaktan uygulama yükleme/güncelleme gibi özellikleri öne çıkarması bekleniyor.

SAMSUNG GALAXY S9 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKARILACAK? 

25 Şubat’ta tanıtılacak olan Galaxy S9 ve S9 Plus’ın 1 Mart’tan itibaren ön siparişe açılması ve 16 Mart’ta satışa çıkması muhtemel. Samsung’un pazarına bağlı olarak yaklaşık 800 ve 900 dolardan başlayan fiyatlarla yeni telefonlarını satışa sunması bekleniyor.

Samsung’un geçtğimiz yıl satışa sunduğu Galaxy S8+ serisinde modeller arasında ekran boyutu ve pil kapasitesi dışında fark yoktu. Fakat S9 serisinde 6.2 inçlik model, çift kamera ve 6 GB RAM ile Galaxy S9’dan ayrılacak.

SAMSUNG GALAXY S9 TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

SAMSUNG GALAXY S9 VE GALAXY S9+'UN TÜRKİYE FİYATI KADAR?

Galaxy S9 fiyatı ve özallikleri kısa süre sonra öğrenilecek. Galaxy S9 ve S9+'ın resmi satış fiyatları yarın düzenlenecek tanıtımda veya tanıtımdan kısa bir süre sonra belli olacak. Fakat ünlü sızıntı kaynağı Evleaks (Evan Blass) bu konuda bilgi paylaştı. Evleaks'in Twitter'da yazdığı mesaja göre Samsung Galaxy S9'un Avrupa fiyatı 841 euro. Galaxy S9+'ın fiyatı da 997 euro. Daha önceki raporlarda da buna benzer fiyatlardan söz edilmişti.

Evleaks'in fiyatlarını göz önüne alırsak Galaxy S9+'ın Türkiye fiyatı 5000 TL, Galaxy S9 ise 4500 TL olabilir. Kesin fiyatlar resmi olarak açıklandığında belli olacak.

18-02/25/samsung-galaxy-s9-1519545459.jpg

 

SAMSUNG GALAXY S9 ÖZELLİKLERİ

5.8 inç ekran (S9+ modeli 6.2 inç ekrana ev sahipliği yapacak)

12 MP arka ve 8 MP'lik ön kamera teknoloji otoritelerine göre S9+’da kameraların çift olması bekleniyor

Qualcomm Snapdragon 845

6 GB RAM

64GB/128GB depolama alanı

IP68 suya ve toza dayanıklı kasa

Kablosuz şaj desteği

SAMSUNG GALAXY S9+'IN ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

Galaxy S9 özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Galaxy S9+'ın özellikleri de şu şekilde:

Ekran: 6.2 inç'lik Super AMOLED ekran (2960 x 1440 çözünürlük)

Sistem çipi: Exynos 9810 sistem çipi (Avrupa için), Snapdragon 845 sistem çipi (Amerika için)
RAM: 6 GB RAM

Depolama alanı: 64 GB

Kameralar: 12+12 MP arka kamera, 8 MP ön kamera

Pil: 3500 mAh

Bağlantılar: Bluetooth 5.0 desteği, USB-C portu

İşletim sistemi: Android 8.0 Oreo

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN