Steam fiyatı neredeyse 2 bin TL'yi buluyor! O oyun Epic Games ücretsiz sunacak

Steam fiyatı neredeyse 2 bin TL'yi buluyor! O oyun Epic Games ücretsiz sunacak

Her hafta ücretsiz oyunlarıyla oyuncuların gözdesi olan Epic Games Store, 4 Nisan'da o oyunu ücretsiz sunacak! Oyunun Steam fiyatı ise 2 bin TL'ye ulaşıyor...

Epic Games Store, haftalık olarak düzenlediği ücretsiz oyun kampanyalarıyla oyunculara çeşitli oyunları bedava olarak sunmaya devam ediyor. Önümüzdeki hafta Epic Games Store'un ücretsiz olarak sunacağı oyun hakkında çıkan söylentiler, dikkatleri üzerine çekiyor.

STEAM FİYATI 59,99 DOLAR

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition Announced For March

Ünlü sızıntı kaynağı 'billbill-kun', Epic Games Store'un önümüzdeki hafta ücretsiz olarak sunacağı oyunun The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition olacağını iddia ediyor. Bu sürüm, normalde Steam'de 59,99 dolar değerinde olan ve neredeyse 2 bin TL'ye denk gelen bir fiyata sahip.

Geçtiğimiz yılın sonlarında, Epic Games Store oyunculara The Outer Worlds'un temel sürümünü ücretsiz olarak sunmuştu. Ancak billbill-kun'un iddiasına göre bu sefer oyuncuların karşısına tüm DLC'lerin de dahil olduğu Spacer's Choice Edition sürümü çıkacak.

Henüz bu söylentinin doğruluğu resmi olarak onaylanmış değil ancak billbill-kun'un önceki sızıntılarının genellikle doğru çıkması, bu iddianın ciddiye alınmasını sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN