Threads uygulaması nasıl kullanılır?

Threads uygulaması nasıl kullanılır?

İnsanların yoğun ilgisine maruz kalan threads uygulaması nasıl kullanılır? Ne amaçla kullanılır. Yeni uygulamanın kullanım detayları şunlardır;

THREADS UYGULAMASI KULLANMA YOLLARI

Meta’nın yeni çıkardığı Threads uygulaması insanlar tarafından online kullanılabilen bir uygulamadır. Sosyal ağlarda aktif olmayı sağlayan uygulama farklı yaş grubundaki insanların birbiriyle sohbet etmelerine, iletişim kurmalarına ve paylaşımda bulunmalarına yardımcı olur.

Threads uygulaması kullanmak içinse yolları mobil cihazda ve bilgisayarda kullanım olarak ikiye ayırmak mümkündür. Böylelikle edinilen uygulamanın takipçi kazanma, fenomen olma ve sosyalleşme için kolay şekilde kullanılması sağlanır.

THREADS UYGULAMASI MOBİL CİHAZDA KULLANIM

Yeni sosyal medya aracı kullanmak isteyenler için uygun olan Threads’ın temel kullanım yolu mobil cihazda kullanımdır. Kullanıcıların mobil cihazda kullanım için yapmaları gereken ilk iş Threads indirme işlemini gerçekleştirmektir. Bunun için işletim sistemine uygun indirme araçları kullanılır.

Threads’in indirme işlemi tamamlandığında hesap oluşturmak gerekir. Hesabın oluşturulması için önceden açılmış olan instagram hesabından yararlanılabilir. Böylelikle yeniden üyelik aşamalarını gerçekleştirmeye gerek kalmaz.

Mobil cihaza indirme işlemi tamamlandığında giriş gerçekleştirilerek hesap bağlantı, fotoğraf ve metin paylaşımı amacıyla kullanılmaya başlanır.

THREADS UYGULAMASI BİLGİSAYARDA KULLANIM

Threads kullanım yolu olarak bilgisayardan kullanım pek çok kişi tarafından araştırılan bir konudur. Twitter ve İnstagram gibi sosyal ağların bilgisayar üzerinden de kullanılabiliyor olması bu arayışın nedenini oluşturur.

Ancak yeni hazırlanmış olan Threads için bilgisayardan kullanım yoktur. Bunun için uygulamayı kullanmak isteyen kişilerin mutlaka mobil cihazları üzerinden kullanım yapmaları gerekir.

THREADS UYGULAMASI NE İÇİN KULLANILIR?

Mobil cihazlarda kullanıma uygun olan Threads kullanım amaçlarının fazla olduğu yapılan araştırmalar sayesinde görülür. Bu da insanların Threads’a ilgi göstermesine yardımcı olur.

Threads uygulaması şu amaçlarla kullanılır;

  • Aileyi, akrabaları, arkadaşları ve tanıdıkları takip etmek için
  • Yeni insanlarla arkadaşlık kurmak için
  • Aile ve akraba gibi yakınların gönderilerini beğenmek ve yorum yapmak için
  • Takipçi sayısını milyonlara ulaştırarak fenomen olmak için
  • Açılan Threads hesabından para kazanmak için
  • Yayınlanan fotoğraf, video, metin ve bağlantıları görebilmek için
  • Marka iş birlikleri için
  • Beğeni ve yorum atabilmek için

Bu amaçlarla Threads kullanılırken uygulama kurallarına uygun davranmak gerekir. Kurallara uyulmadığı durumlarında threads kuralları gereği hesabın kapatılması ve ceza alması gibi durumlar görülür.

THREADS UYGULAMASI KULLANIMI ÜCRETLİ Mİ?

Yıllardır kullanılan instagram hesapları üzerinden kolayca üyelik alınabilen Threads uygulamasının kullanımı için ücret merak edilen bir konudur. Fakat uygulamanın aktif şekilde kullanılabilmesi için ücret ödenmesi gerekmez.

Aksine uygulama üzerinden hesabı büyüterek kazanç elde edilmesi mümkün olur. Ücret ödenmesi gerekmeyen Threads kullanımı için mobil cihazlarda internet bağlantısı bulunmalıdır.

Böylelikle paylaşım yapma, yorum yapma, beğeni atma ve insanlarda takipleşme gibi işlemler yapılır. Cihazda internet bağlantısı bulunmuyorsa wifi bağlantıları aranır ve bağlanılabilen wifi sayesinde Threads uygulaması istenilen zamanlarda kullanılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN