Vodafone hediye çarkı yoğunluk hatası çözümü

Vodafone hediye çarkı yoğunluk hatası çözümü

Vodafone tarafından kullanıcılarına sunulan fırsatlardan olan hediye çarkı her hafta farklı farlı hediyeler vermektedir. Fakat kullanıcıların son dönemlerde hediye çarkından yararlanamaması ve hata ile karşı karşıya kalmalarından dolayı araştırmalar başladı. Peki, Vodafone hediye çarkı düzeldi mi, hata çözüldü mü? İşte detaylar...

Her hafta Pazartesi günü kullanıcıları ile hediye çarkını kullandıran operatör Vodafone son haftalarda hata vermeye başladı. Bazen yoğunluk nedeniyle tekrar denendiğinde hediye almak mümkün olurken artık bu seçenekte çözüm olmadı. Vodafone kullanıcıları ise hediye kazanmak için hediye çarkının düzelip düzelmediğini araştırmaya başladı. Vodafone hediye çarkı sorunu çözüldü mü?

Vodafone hediye çarkı yoğunluk hatası çözümü

Her Pazartesi müşterilerine heiye fırsatı veren Vodafone hediye çarkı dakika, internet ya da sms gibi imkanlar sunmaktır. Hata ile karşılaşan kullanıcılar ise ne yapması gerektiğini araştırmaya başladı. Genellikle tercih edilen yöntem uygulamanın silinip geri yüklenmesidir.

-Uygulamayı silip geri yükleyin.

-Telefonun ayarlar bölümünden Vodafone Yanımda uygulamasını kaldırın.

- Devamında ise verileri sil demeyi unutmayın.

- Devamında yüklenen uygulama kolaylıkla bulunur hale gelir.

Vodafone hediye çarkı sorunu

Vodafone hediye çarkı yoğunluk hatası ikinci çözüm

Vodafone uygulamasını silmeye gerek kalmadan bunun yerine market vpn super yüklenmesi yeterli olacaktır. Yüksek puan içeriği bulunan bu uygulamanın güvenirliği de oldukça fazladır. VPN super yüklendikten sonra ise bağlanma seçeneği ile işlemler tamamlanır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN