Whatsapp sonunda bunu da yaptı! Yeşil rengini sevmeyenler müjde, artık değiştirebilirsiniz

Whatsapp sonunda bunu da yaptı! Yeşil rengini sevmeyenler müjde, artık değiştirebilirsiniz

Dünyanın dört bir yanında kullanılan bir uygulama olarak hayatımızın içerisinde yer alan WhatsApp yeni özellikleri ile de dikkat çekiyor. WhatsApp'ın göz alıcı yeşil renginden hoşlanmayanlar bu habere bayılacak. Yeni tema özelliği ile birlikte sohbet balonlarına renk değiştirebilme özelliği tanınacak. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

WABetaInfo yine binlerce kullanıcıyı sevindiren önemli bir duyuruda bulundu. WhatsApp kullanıcılarının tercihine uygun varsayılan sohbet teması seçmesine olanak tanıyan bir özellik test edilirken tema özelleştirme özelliğinin şu anda WhatsApp iOS beta (24.11.10.70 sürümünde) kullanıcıları açık bir şekilde sunulduğu belirtildi.

WHATSAPP'IN RENGİ RAHATSIZ ETMESİN

WhatsApp kullanıcıları yeni tema özellikleri ile birlikte farklı renk deneyimleri yaşayabilecek. WABetaInfo, sohbet balonu için 5 renk seçeneği sunuyor. Seçilen renk uygulamanın tamamında varsayılan sohbet teması olarak kullanılabilirken değişikliklerin kişi tarafından görülebileceği de aktarıldı. Bu özelliğin diğer kullanıcıların arayüzünü etkileyemeyeceği belirtildi.

whatsapp-rengi.jpg

Yeni güncelleme doğrultusunda yeşili alternatif arayanlar sohbet tema özelliğini kişiselleştirebilecek. WhatsApp şu anda kullanıcıların düz renkler ve koyu açık temalı duvarlar arasında seçim yapabilme olanağı tanıyor. Uygulamanın varsayılan duvar kağıdındaki görselin görünürlüğünü ayarlayabilme imkanı da tanımaktadır. Galerideki bir fotoğrafın da sohbet duvar kağıdı olarak ayarlama olanağı tanınıyor. Yapay zeka tarafından oluşturulabilen profil fotoğrafları okunmamış mesaj sayısı, gizlilik topluluk sohbetleri ile birlikte durum güncellemeleri de yeni kullanıcı arayüzü, en son çevrimiçi olan kullanıcılarda dahil olmak üzere şu an test aşamasında bulunuyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN