WhatsApp'ın Bu Özellikleri Çiftleri Birbirine Düşürür! İşte Herkesin Bilmediği WhatsApp Özellikleri

WhatsApp'ın Bu Özellikleri Çiftleri Birbirine Düşürür! İşte Herkesin Bilmediği WhatsApp Özellikleri

Ülkemizde popüler olarak kullanılan ve dünya üzerinde de milyonlarca kullanıcıya sahip olan sosyal iletişim uygulaması WhatsApp'ın gizli özelliklerine yeterince hakim olmak ister misiniz? O zaman hızlıca haberimize geçelim.

SMS gibi en çok kullanılan iletişim yolunu tamamen ortadan kaldıran ve milyonlarca kullanıcı tarafından en çok tercih edilerek kullanılan sosyal iletişim uygulaması WhasApp'ın bazı bilinmeyen özellikleri adeta çiftleri birbirine düşürüyor.

Günlük işlerimizi ve mesajlaşma gibi bir çok alan bizlere oldukça kolaylık sağlayan WhatsApp, dünyanın en popüler uygulaması olarak biliniyor. İletişim uygulaması olarak her ne kadar alternatifler bulunsa da WhasApp her daim tüm rakiplerini geride bırakmayı başarıyor. Peki WhatsApp'ın gizli özellikleri neler? Açıklıyoruz.

WHATSAPP'IN GİZLİ ÖZELLİKLERİ SON DERECE ÖNEMLİ OLABİLİYOR

Birçok konuda gizli özelliğini bulunan WhatsApp'ın kimse tarafından sohbetlerinizin görülmemesi ve kişi listesinde ortadan kaybolmak gibi çeşitli özellikler ile kullanıcılar kaliteli ve kolay bir kullanım sağlıyor.

ÇEVRİMİÇİ GÖRÜNMEK İSTEMİYORMUSUNUZ?

WhatsApp'ın gizli özellikleri listesinde ilk sırayı alan özellik kimse tarafından görünmemek oluyor. Eğer WhatsApp'ta kimsenin sizi çevrimiçi olarak görmesini istemiyor ve bundan rahatsız oluyorsanız bunu özelliği aktif etmek için, Ayalar> Hesap Bölümü> yolunu takip ederek Son Görülme seçeneğine tıklarsanız bu sayede WhatsApp'ta her daim çevrimdışı olarak son giriş çıkış saatleriniz görünmeyecektir.

MESAJLARI GÖRÜLDÜ OLMADAN GÖNDER

Eğer size gelen mesajları okundu olarak göndermek istiyorsanız yine Ayarlar bölümünden görüldü özelliğini kapatarak bu durumun önüne geçebilirsiniz.

GELEN SESLİ MESAJLARI AHİDEN DİNLEYİN

Gelen sesli mesajları ahizeden dinlemek istiyorsanız merak etmeyin bunu yapmakta oldukça kolay. Sesli mesaj sistemi için cihazı hoparlör bölümüne getirin ve ses dinlemek için ahizeye geçin.

1-003.jpg

SOHBET İÇERİSİNDE İSTEDİĞİNİZ MESAJI BULUN

Daha önceden yazmış olduğunuz bir mesajı bulmak istiyorsunuz ve zorlanıyor musunuz? O zaman karşı tarafın ismine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ara seçeneğine tıklarsanız mesajların içerisinde bulmak istediğiniz mesajı aratarak bulabilirsiniz. Ek olarak önemli bir mesaja daha sonra hızlıca erişmek istiyorsanız o mesajın üstüne uzun süre tıklayarak yıldızla seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

WHATSAPP MESAJLARINI TXT OLARAK DIŞARI AKTARIN

WhatsApp'ta sağ üst kısıma hafifçe dokunun ve diğer seçeneğine tıkladıktan sonra sohbeti dışarı aktar bölümünü seçtiğinizde WhatsApp mesajlarınızı TXT olarak dışarı aktarabilir ve başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

SAHTE KONUM GÖNDERMEK OLDUKÇA KOLAY

Mesajlar + seçeneğinden konum paylaş kutucuğuna tıklayarak karşınıza çıkan pencerede bulunduğunuz yerin mavi olarak belirtilmiş olduğunu göreceksiniz.

ENGELLENDİĞİNİZİ NASIL ANLARSINIZ?

WhatsApp'ta karşı taraftan engellendiğiniz anlamanızın en iyi yolu, son görülme yazısının tamamen kalkmış olması, çevrimiçi olmaması, profil fotoğrafını görememe, arama yaptığınızda bağlantı kuramamak engellenmiş olduğunuza işaret eder.

KULLANICI BİLGİLERİNİ İNDİRMEK

Instagram, Facebook ve diğer sosyal medya platformlarına ait kullanıcı bilgilerin indirilmesi oldukça kolay. Bunun için Ayarlar> Hesap> Hesap Bilgilerini Talep Et> Raporu Talep Et yolunu izlerseniz kullanıcı bilgilerinizi kolayca indirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN