Whatsapp'ta fotoğraf gönderenleri yakından ilgilendiriyor! O özellik artık gerçekleşmeyecek! Şikayetler sonuç verdi

Whatsapp'ta fotoğraf gönderenleri yakından ilgilendiriyor! O özellik artık gerçekleşmeyecek! Şikayetler sonuç verdi

Whatsapp'ın yeni özelliği, çok sık fotoğraf gönderenleri yakından ilgilendiriyor. Akıllı telefonların vazgeçilmezi olan Whatsapp uygulamasında mesajlaşmanın yanı sıra çok sık fotoğraf alıp gönderiyoruz. Whatsapp yönetimi, uzun süredir şikayet konusu olan bir sorunu çözme yolunda ilk adımı attı. İşte, Whatsapp'ta gelecek yeni özellik...

Dünya genelinde 2 milyar kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni güncelleme ile artık fotoğraf kaliteleri düşmeyeceğini açıkladı.

WHATSAPP'TA KALİTE KAYBI YAŞAMADAN FOTOĞRAF GÖNDEREBİLİR MİYİZ?

Whatsapp, yeni sürümünü şimdilik yalnızca Android cihazlar için Google Play Beta Programı'nda test edildiğini ve şu test aşamasında olduğu için kullanıma açılmadığını belirtirken, yeni güncellemede orijinal kalitede fotoğraf göndermenin artık mümkün hale geleceğini bilgisini paylaştı.

WHATSAPP'TA YÜKSEK KALİTEDE FOTOĞRAF GÖNDERMEK NASIL YAPILIR?

Önceki sürümlerden birinde test edilen ve Whatsapp aracılığıyla gönderilen resimlerin kalitesini 'otomatik', 'en iyi kalite' ve 'veri tasarrufu' arasında seçmenize izin veren 'HD Fotoğraflar' özelliği hakkında bilgiler vardı fakat o özellikte bile en iyi kalitedeki fotoğraflar yine de sıkıştırılmış olarak gönderildiği için orijinal kalitesini korumuyordu.

WHATSAPP'TA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE FOTOĞRAF GÖNDERMEK

Görsellerin gönderilirken orijinal kalitesini hâlâ tam anlamıyla koruyamaması nedeniyle yoğun eleştiri alan Whatsapp, bunun üzerine yeni çalışmalara başladı.

Yapılan yeni güncelleme tamamlandığında kullanıcılar görselleri artık herhangi bir sıkıştırma olmadan orijinal kalitelerinde gönderebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN