Tim Burton'dan uyarlama dizi müjdesi

Tim Burton'dan uyarlama dizi müjdesi

Yönetmen Tim Burton, "The Addams Family" uyarlaması olacak olan "Wednesday" adında bir dizi çekeceğini duyurdu. Dizi, Netflix'te yayımlanacak.

Yönetmen Tim Burton, sosyal medya hesabından yeni dizi müjdesini verdi. Burton, "The Addams Family" uyarlaması olacak olan "Wednesday" adında bir dizi çekecek. Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan dizi, Wednesday Addams karakterini odak noktasına alacak.

NETFLİX DE DUYURDU

"Beetlejuice", "Edward Scissorhands" ve "Ölü Gelin" gibi filmleriyle tanınan Burton'ın projeyi çektiğini duyuran Netflix, "Tim Burton, bir canlı aksiyon büyüme hikayesinde Netflix'e Wednesday Addams'ı getiriyor! Burton, Nevermore Academy'de bir öğrenci olan Wednesday'in günlerini takip ederken, kışkırtıcı, doğaüstü bir şekilde oluşan gizemi üzerine ilk TV yönetmenlik denemesini yapacak" ifadelerini kullandı. 

DİZİNİN KONUSU

Beyazperde'nin aktardığına göre, 8 bölümlük dizi, izleyiciyi Wednesday Addams’ın Nevermore Akademisi’nde öğrenci olarak geçirdiği yıllara götürecek. Ortaya çıkan psişik yeteneklerinde ustalaşmaya başlayan Wednesday, yerel kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engellemeye ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözmeye çalışacak.

YAYIN TARİHİ BELLİ DEĞİL

Smallville’ın senaristleri Alfred Gough ve Miles Millar‘ın yaratıcısı ve aynı zamanda dizi sorumlusu olduğu bu dizi için, geçtiğimiz yılın ekim aylarında çalışmaların başladığı bildirildi. Dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN