TOKİ Dulkadiroğlu kura sonuçları belli oldu! İşte isim listesi...

TOKİ Dulkadiroğlu kura sonuçları belli oldu! İşte isim listesi...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ kura satış sonuçları e-Devlet'ten ulaşılabilir. 297 konutluk toplu konut projesine on binlerce vatandaş başvuruda bulundu. Zira, uygun ödeme koşullarına sahip TOKİ projeleri her zaman gerçekleşmiyor. İşte, Dulkadiroğlu kura sonuçları sorgulama sayfası...

TOKİ'den ev almak için başvuruda bulunan ve kuraya katılmaya hak kazanan başvuru sahipleri, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda yapılan konut projesinin kura sonuçlarını yakından takip ediyor. Dulkadiroğlu ilçesindeki TOKİ kuralı satışların tamamlanmasıyla evlerin yeni sahipleri de belli oldu.

DULKADİROĞLU TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu konut projesi kapsamında satışa sunulan 230 adet 2+1 konut ve 67 adet 3+1 konut olmak üzere toplamda 297 adet konut için hak sahipleri yapılan kura çekili ile belirlendi.

Dulkadiroğlu TOKİ kuralı satış sonuçları www.toki.gov.tr/satis/tr/kura web adresine TC kimlik numarası girilerek sorgulanabilir. Ayrıca e-Devlet üzerinden de TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek mümkün.

TOKİ DULKADİROĞLU KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TOKİ TAKSİT ÖDEMELERİ NASIL YAPILACAK?

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar;

1) 2+1 nitelikli konutlar için; yüzde 12 peşinat bedeli için 180 ay vade, yüzde 20 peşinat bedeli için 240 ay vade,

2) 3+1 nitelikli konutlar için; yüzde 10 peşinat bedeli için 120 ay vade, yüzde 20 peşinat bedeli için 180 ay vade ile taksitlendirilecek olup, peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek.

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN