Trump, Müslümanlara seslendi: İslam'ın kardeşlik mesajlarının farkındayız

Trump, Müslümanlara seslendi: İslam'ın kardeşlik mesajlarının farkındayız

ABD Başkanı Trump, tüm Müslümanların bayramını tebrik etti, yayınladığı mesajında 'Ramazan Bayramı dolayısıyla ben ve eşim Melania, ABD ve tüm dünyadaki Müslümanlara en samimi selamlarımızı gönderiyoruz. İslam'ın getirdiği kardeşlik mesajlarının bugün daha fazla farkındayız' ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald ABD Başkanı Trump, Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.

Trump, mesajında "Ramazan Bayramı dolayısıyla ben ve eşim Melania, ABD ve tüm dünyadaki Müslümanlara en samimi selamlarımızı gönderiyoruz." ifadelerini kullandı.

"İSLAM'IN KARDEŞLİK MESAJLARININ FARKINDAYIZ"

Trump ayrıca koronavirüse (Kovid-19) karşı dünya genelinde mücadele sürerken, insanların, inançlarına, ailelerine ve arkadaşlarına güvenerek ayakta kaldığını vurguladı.

İslam'ın getirdiği kardeşlik mesajlarının bugün daha fazla farkında olduklarını kaydeden Trump, mesajın "Ramazan Bayramınızı en iyi dileklerimizle tebrik ediyoruz." şeklinde tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN