Türkan Hanım'ın Konağı ne zaman başlayacak? TRT 1 Türkan Hanım'ın Konağı konusu ne, oyuncuları kimler?

Türkan Hanım'ın Konağı ne zaman başlayacak? TRT 1 Türkan Hanım'ın Konağı konusu ne, oyuncuları kimler?

TRT 1'de ekrana gelecek Türkan Hanım'ın Konağı dizisi, yenilikçi ve farklı formatıyla merak uyandırdı. Dizi içerisinde yemek tarifleri, gündelik pratik bilgiler verilecekken, ünlü sanatçılar ve alanında uzman isimler konuk olacak. Gündüz kuşağında yayınlanan program formatı ile klasik dizi formatını birleştiren Türkan Hanım'ın Konağı programın ne zaman yayınlanacağı ve hangi oyuncuların rol alacağı izleyenler tarafından internette araştırılıyor. İşte detaylar...

'Türkan Hanım'ın Konağı ne zaman yayınlanacak?', 'TRT 1 Türkan Hanım'ın Konağı konusu ne, oyuncuları kimler?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. 'Dizi' ve 'program' formatlarını birleştiren Türkan Hanım'ın Konağı, Türk televizyonlarında bir ilki gerçekleştirilecek. Yenilikçi formatıyla çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alacak projenin TRT 1'de diziseverlerle buluşacak. Detaylar haberimizde...

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni yayın dönemine iddialı yapımlarla girmeye hazırlanan TRT 1, Türk televizyonlarında bir ilki daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Aynı anda hem bir dizi hem bir program izlemeye hazır mısınız?

TRT 1'de ekranlara gelecek Türkan Hanım'ın Konağı dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil fakat eylül ayının ilk haftasında ilk bölümün diziseverlerle buluşması bekleniyor. 'Dizi' ile 'program' formatlarını birleştiren Türkan Hanım'ın Konağı, hafta içi her gün ekranlara gelecek.

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI KONUSU NE?

Bir program düşünün; aynı zamanda özlediğimiz sıcacık bir aile ortamında, birbirlerinin sevinciyle sevinen, derdiyle kederlenen insanların hikayelerini ekrana getirsin, içinde yemek tarifleri ve gündelik pratik bilgiler olsun. Hep beraber gülüp, hep beraber ağlayan, içine sonsuz mutluluklar sığan kocaman bir konak olsun. O konakta hayattan çıkartılan küçük mutluluklar en kıymetli anlara dönüşsün. O konakta her birimize, Türkan Hanım'ın omzunda bir yer olsun.

Bir dizi düşünün; her hafta alanında uzman bir konuk, hepimizin başına gelebilecek bir sorunun çözüm yollarını anlatsın. Bununla da kalmasın sevdiğiniz sanatçıları evlerinize konuk etsin.

"Nasıl olacak ki?" diyorsanız, Türkan Hanım'ın Konağı hikaye ile gerçeği, masal ile hakikati sizler için bir araya getiriyor.

Her hafta örnek bir konunun işleneceği dizide, geleneklerimizin köklü mirası ile Türkan Hanım, hem konağındaki büyük ailesine hem de ekran başındaki izleyicilere yol gösterecek.

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosunda; Arzu Yanardağ, Mürşit Ağa Bağ, Ayşen İnci, Buket Dereoğlu gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra birçok genç yeteneğinde yer aldığı Türkan Hanım'ın Konağı, sevilen ünlüleri de konuk edecek.

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT 1'in iddialı yapımlarından biri olması beklenen Türkan Hanım'ın Konağı'nın çekimleri, İstanbul'da kiralanan bir villada gerçekleştiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN