Türkiye genelinde internet kesintileri: Türk Telekom'dan ilk açıklama

Türkiye genelinde internet kesintileri: Türk Telekom'dan ilk açıklama

Türkiye'de birçok internet servis sağlayıcının kullanıcıları, internete erişimde kesinti yaşadıklarını bildirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom, "Planlı çalışma nedeniyle bazı bölgelerde internet kesintileri yaşanması öngörülüyor" denildi.

Türkiye genelinde internet kesintisi yaşanmasının ardından, erişimde hala ara ara sıkıntılar devam ediyor. Kullanıcılar Türk Telekom, Vodafone, Türknet ve Kablonet arıza servislerini arayarak sorunun ne zaman çözüleceğini merak ederken, konuyla ilgili ilk açıklama Türk Telekom'dan geldi.

Türkiye'nin bazı bölgelerinde gece saatlerinden itibaren internet erişiminde sorun yaşanıyor.  

Konuyla ilgili Türk Telekom internet sitesinde yayınladığı duyuruda, "planlı çalışma" yapıldığını aktardı. 

Açıklamada, "Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir" denildi. 

Planlı çalışma kapsamında internet kesintisi yaşanacak iller Sivas, Samsun, Adıyaman, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakaları, Antalya, Burdur, Kayseri ve Trabzon olarak bildirildi.

TİCARET BAKANLIĞI KULLANICILARIN BİLGİLENDİRİLMESİNİ İSTEMİŞTİ

Ticaret Bakanlığı geçen ay yaptığı açıklamada, abone olunan internet ve yayın platformu hizmetlerinde bakım ve onarım gibi nedenlerle kesinti yapılmadan 48 saat önce aboneye bilgi verilmesi gerektiğini aktarmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN