Türkiye’ye Apple Watch yok!

Türkiye’ye Apple Watch yok!

Apple, 26 Haziran Cuma günü yedi ülkede daha akıllı saati Apple Watch’u satışa sunacağını açıkladı. Ne yazık ki ülkeler arasında Türkiye yer almıyor.

Apple’ın Nisan ayı başında ön siparişe açtığı ve 24 Nisan’da satışa sunduğu Apple Watch, yılın en popüler teknolojik gereçleri arasına şimdiden adını yazdırdı. iPhone üreticisinin "öncelikli pazar" olarak belirlediği ABD, İngiltere, Avustralya, Hong Kong, Fransa, Almanya ve Japonya gibi ülkelerde ilk siparişleri alınan cihaz, özellikle stok sıkıntısı nedeniyle dünyanın geri kalanında ön siparişe bile sunulmadı.

Şimdi ise yeni bir tarih ve yeni bir liste paylaşıldı: Apple Türkiye’den aldığımız habere göre 26 Haziran tarihinde Apple Watch İtalya, Meksika, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsviçre ve Tayvan’da satışa sunulacak. Ay sonunda bu ülkelerde Apple Online Mağazası, Apple Mağazaları ve Apple Yetkili Satıcıları vasıtasıyla akıllı saatin çeşitli modellerini temin etmek mümkün olacak. Öte yandan özel modellere erişmek isteyenlerin Milano’da 10 Corso Como, Seul’de Boontheshop Cheongdam ve Singapur’da Malmaison by The Hour Glass mağazalarına uğramaları gerekecek.

Türkiye için ise henüz bir tarih verilmedi. Apple Kıdemli Operasyonlar Başkan Yardımcısı Jeff Williams her ne kadar Apple Watch siparişlerini karşılama konusunda büyük ilerlemeler kaydettiklerini belirtse de, öncelikli pazarlarda Mayıs ayında verilen siparişlerin bile iki hafta sonra teslim edileceğinin açıklanması, Apple Watch stokları konusunda soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN