TÜSİAD'dan DEVA Partisi'ne ziyaret

TÜSİAD'dan DEVA Partisi'ne ziyaret

TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski ve beraberindeki heyet, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin Twitter'dan paylaşım yapan Babacan 'Ülkemizin sorunlarıyla ilgili kapsamlı değerlendirmeler yaptık, ekonomi başta olmak üzere pek çok alanda programımızı anlattık' dedi.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski ve beraberindeki heyet, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin Twitter'dan paylaşım yapan Babacan "TÜSIAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, genel merkezimize ziyarette bulundular. Ülkemizin sorunlarıyla ilgili kapsamlı değerlendirmeler yaptık, ekonomi başta olmak üzere pek çok alanda programımızı anlattık. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

TÜSİAD Başkanı Kaslowski ve beraberindeki heyet, iki gün önce de HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ı ziyaret etmişti.

HDP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette, güncel gelişmeler ile Türkiye'nin ekonomik ve siyasi durumu ele alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN