Twitter hesabı olanlar dikkat! O özellik tarihe karışıyor: Elon Musk'tan sosyal medyayı karıştıran karar!

Twitter hesabı olanlar dikkat! O özellik tarihe karışıyor: Elon Musk'tan sosyal medyayı karıştıran karar!

Elon Musk yine yaptı yapacağını! Twitter'a bir değişiklik daha geliyor. Mavi Tik tarih olacak...

Elon Musk, Twitter'da Mavi Tik uygulamasının kaldırılacağına ilişkin yaptığı açıklama ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Mavi Tik'in artık tarih olacağını duyurdu. Daha önce de radikal kararları ile gündeme gelen ve Twitter hisselerinin büyük kısmını satın alan Musk, eski Mavi Tik'lerin kaldırılacağını belirtti. 20 Nisan'ın son günü olacağı açıklanan tarihle birlikte Twitter'da Mavi Tik uygulaması tamamen son bulacak. Musk'ın bu kararı ne yönde etkileyeceği ise merak konusu.

elon musk twitter

Twitter, onay işaretinin tanımını değiştiriyor. Daha önce Twitter, mavi onay işaretini bağımsız olarak onayladığı aktif, tanınmış ve orijinal hesapları göstermek için kullanıyordu. Ancak Elon Musk'ın yaptığı değişiklikle artık Mavi Tik, yeni adıyla Twitter Blue olarak ücretli hale gelecek. Öte yandan, eskiden alınan Mavi Tik'lerin de 20 Nisan'da tarihe karışacağı belirtiliyor.

elon musk twitter

Elon Musk, 2021 yılında Twitter'ın büyük bir hissesini satın alarak şirketin önemli bir hissedarı haline geldi. Bu gelişme, uzun zamandır Twitter'da aktif olarak yer alan ve takipçi sayısı milyonları aşan Elon Musk'ın şirketin yönetiminde daha büyük bir rol oynamasına olanak sağladı.

Musk'ın Twitter'ı satın alması, şirketin geleceğiyle ilgili bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle Musk'ın alımla birlikte Twitter'daki politik tartışmaları etkileme potansiyeli, şirketin daha önce benzer bir durumda Facebook ile karşı karşıya kaldığı Cambridge Analytica skandalını hatırlattı.

Ancak Musk, Twitter'ı sadece mali bir yatırım olarak görmüyor. Sosyal medya devinin geleceğine inandığına ve platformun daha iyi bir hale getirilmesine yardımcı olabileceğine inanıyor. Musk, Twitter'ın kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması gerektiğini ve daha güvenli bir ortam sağlamak için daha fazla düzenleme ve denetleme yapılması gerektiğini savunuyor.

Musk'ın Twitter'a olan ilgisi, şirketin geleceği ve sosyal medyanın rolü hakkındaki tartışmaları da beraberinde getirdi. Ancak şimdilik, Elon Musk'ın Twitter'daki varlığı, platformun daha öngörülemez ve heyecanlı bir yer haline gelmesine neden oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN