Ünlü astrologtan tüyler ürperten açıklama! Cumhurbaşkanı adaylarından biri vefat edecek: Tarih verdi!

Ünlü astrologtan tüyler ürperten açıklama! Cumhurbaşkanı adaylarından biri vefat edecek: Tarih verdi!

Ünlü astrolog Meral Güven öyle bir şey söyledi ki adeta da boğazımız düğüm düğüm oldu. Seçime günler kala hazırlıklar devam ederken 14 Mayıs'a 5 gün kala adaylardan birinin vefat edeceğini ve ülkenin kaderinin değişeceğinin altı çizildi.

Geçtiğimiz sene Trabzonspor'un şampiyon olacağını bilen Meral Güven, bu defa önemli açıklamalar yaptı. Siyasilerin hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamalarına karşılık olarak kehanetinin arkasında olduğuna vurgu yaparak seçime 5 gün kala adaylardan birinin vefat edeceğini söyledi. Bunu duyanlar ne kadar inanmasa da bazı kesim ise bu ismin kim olduğunu merak etmeye başladı.

SEÇİM ÖNCESİ VEFAT HABERİ

Uzman isim Güven, o ismin kim olduğunu 27 Nisan tarihinde açıklayacağını söylerken yaptığı paylaşımda ise kehanetinin arkasında olduğunu 5 gün kala adaylardan birinin hayatını kaybedeceğine işaret etti.

Seçim öncesi vefat haberi

MERAL GÜVEN KİMDİR?

1984 yılında Kayseri'de dünyaya gelen Güven, 12 yaşından beri bakı yapabilme yeteneğine sahip olmasıyla 7 yaşından beri ise farklı varlıkları gördüğünü iddia ediyor. 17 senedir profesyonel olarak inisiyatörlük yapan Güven, bilinç altındaki özbenliklerinin dışarı çıkması için mücadele ettiğini her defasına belirtiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN