Ünlü şarkıcı Gülay, yıllar önce bir mahkumla evlenmiş

Ünlü şarkıcı Gülay, yıllar önce bir mahkumla evlenmiş

Ünlü şarkıcı Gülay canlı yayında birbirinden samimi açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisinden kurtulmak için cezaevinde kalan bir hayranıyla evlendiğini söylene Gülay "Bir aşk vakası bu" dedi.

90’lı yıllarda seslendirdiği “Cesaretin Var mı Aşka” şarkısıyla pop müziğe damga vuran Gülay, önceki akşam Emel Müftüoğlu’nun sunduğu “360 Derece Emel’ce” adlı sohbet programına konuk oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre hakkında bilinmeyenleri anlatan şarkıcı, yıllar önce cezaevindeki bir hayranıyla evlendiğini açıkladı.

Gülay, aşk acısı çektiği bir dönemde formalite evliliği yaptığını söyledi: “Şeffaf bir hayatım var ama kimseye de söyleme gereği duymadım. Cezaevindeki bir mahkumla evlilik yaptım. Bir aşk vakası bu. Çok âşıktım birine. Ama birlikte olmamamız gerekiyordu. Sonu belliydi. Çok sevmeme rağmen ayrılmak zorundaydık. Bir daha bana dönmemesi için biriyle olmam gerekiyordu. Başka biriyle de olamayacağım için en ideal aday cezaevinden biriydi. Bana hayran olan biriyle evlendim. Tamamen formalite evliliğiydi.” Kağıt üstündeki evliliği bir süre sonra noktalayan Gülay, geçen yıl bir kez daha nikâh defterine imza attı ve işadamı Serkan Boran’la hayatını birleştirdi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN