Ünlü YouTuber Enes Batur kaza yaptı, lüks otomobili hurdaya döndü

Ünlü Youtuber Enes Batur, lüks arabasıyla Etiler’de bir araca çarptı. Feci kazadan yara almadan kurtulan Enes Batur’un otomobili kullanılmaz hâle geldi.

YouTube'da paylaştığı videolarla ünlenen Enes Batur, bu sabah İstanbul Etiler’de kaza yaptı. Refüjde yer alan ağaca çarpan Enes Batur, hızını alamayarak park hâlindeki otomobile çarparak durabildi. Ünlü YouTuberın sağlık durumunda herhangi bi problem bulunmazken, otomobili pert oldu.

ENES BATUR’UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre; otomobilinin kontrolünü kaybederek ilk başta ağaca, ardından da bir otomobile çarparak durabilen Enes Batur, feci kazadan yara almadan kurtulurken, olay anında büyük panik yaşadı.

Enes Batur'un aracının sol tekerinin fırladığı görüldü.

ENES BATUR KİMDİR?

9 Nisan 1998’de Antalya'da doğan Enes Batur Sungurtekin’in babası polis emeklisi, annesi de hemşiredir. 

Henüz çok küçük yaşlardayken video içeriği üretmeye başlayan Enes Batur, kısa zaman içerisinde fenomen oldu. 2017 Altın Kelebek Ödülleri’nde ilk kez 1 En İyi YouTuber/Instagrammer kategorisi altında verilen ödülün sahibi olan Enes Batur’un, YouTube kanalında tespit edilen ‘Çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler’ nedeniyle ödülü elinden alındı. 

enes-baturrrr.jpg

Fakat Altın Kelebek ödül tartışmalarının hemen arkasından 2018 yılındaki Altın Palmiye Ödülleri’nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü’nü kazanan Enes Batur, başrollerini Bekir Aksoy ve Ceyda Düvenci ile paylaştığı ‘Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?’ filmi 2018’de vizyona girdi.

Enes Batur’un 2. filmi Enes Batur Gerçek Kahraman 31 Mayıs 2019’da vizyona girdi. 2019 yılının son çeyreğinde çıkardığı ‘Enes Batur – Dolunay’ ismindeki parça ise hiç beklenmedik bir zamanda müzik piyasasına bomba gibi düştü. Dijital medyada paylaşıldığı dakika itibarıyla ilk yarım saat içerisinde 500 binden fazla kişi tarafından izlenerek önemli bir rekora imza atan Enes Batur’un Youtube kanalında şu an 15,2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

enes-baturr.jpg

Ödülleri:

2018 – Altın Palmiye Ödülü – “Yılın Sosyal Medya Fenomeni”
2017 – Altın Kelebek Ödülü – “En İyi YouTuber /Instagrammer” (Geri Alındı)

Enes Batur filmleri:

2019 – Enes Batur Gerçek Kahraman
2018 – Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN