Unutmadık... Dualar Gaffar Okkan için

Unutmadık... Dualar Gaffar Okkan için

Diyarbakır'da uğradığı saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 20'nci yılında Sakarya'da mezarı başında anıldı. Kabri başında dualarla anılan Okkan'a saldırı hakkında konuşan Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya "Acımasızca yapmış oldukları suikast, ona duyulan nefretin adeta bir dışavurumuydu" dedi.

Diyarbakır'da uğradığı saldırıda beraberindeki 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında anıldı.

03-001.jpg

KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Buradaki törene, ablası Sabahat Arslan, kız kardeşi Gülsüm Özgen'in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Aydın Kutlu, siyasi parti temsilcileri ve bazı vatandaşlar da katıldı.

02-003.jpg

Okkan için mezarı başında Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi, kabre karanfiller bırakıldı.

"20 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN... NİŞANE"

Törenin ardından gazetecilere konuşan İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Okkan'ın, görev yaptığı Kars ve Diyarbakır'da sevgi selinin çok büyük boyutlara ulaştığını belirterek  "Bugün pandemi olmasına ve ölümünün üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen burada toplanan kalabalık da bunun nişanesidir.

01-006.jpgSakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya

Ali Gaffar Okkan müdürümüz, bu kucaklaşmadan ötürü terör örgütlerinin hedefi haline gelmişti. Acımasızca yapmış oldukları suikast, ona duyulan nefretin adeta bir dışavurumuydu" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN